zaterdag 9 augustus 2014

zaterdag

Donderdagavond laat weer thuis gekomen van een heerlijke dag oppassen op de kindjes van oudste dochter. Daar lekker aangemodderd, eindeloos voorgelezen en boodschappen gedaan. Bij H.ema smulde kleindochter van een zelf getapt ijsje en kleinzoontje deed hetzelfde met een zelf gepakt foldertje :0

Dochter had een schitterende omslagdoek voor me gehaakt.


daar zitten heel wat uurtje haakwerk in 
Gisteren even naar de markt en aansluitend naar de bio-tuin. De pompoenen daar zijn enorm ! Voor de rest lekker druk met de eigen tuin. Bonen, snijbonen en bietjes zijn actueel op het moment. De eerste potjes met boontjes staan in de kelder, ik hou van gevulde planken :)

Vandaag ging de paarse boerenkool de grond in. Een aantal peterselieplantjes en een polletje salie mogen ook hun  best gaan doen.


paarse boerenkool, beetje kleur op de tuin
Tussen de middag eten we een gezond boterhammetje met sla, tomaat, wat kruiden en een vers eitje. Alleen dit weekend nog werken, het voelt alsof het al een beetje vakantie is.

liefs grandma
3 opmerkingen:

  1. Wat grappig de paarse boerenkool, dat is het leuke van een eigen moestuin.Je hebt andere producten dan in de supermarkt.Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi blog, i zag u via andere bloggers..en probeer ook vaker
    te bezoeken...fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen