woensdag 24 september 2014

vandaag

De grijze bui trekt langzaam weg, gelukkig. Vandaag een lange dag gewerkt maar met leuke collegaatjes , de dag was zo om.

Bij de groenteboer haalde ik een mooie buit binnen.

1 kilo rode paprika  0,98
1 kilo gele paprika   0,98
3 komkommers   á    0,18
bloemkool                0,58

De bloemkool eten we morgen. Een deel van paprika zit al in de vriezer, morgen eens zien hoe je geroosterde paprika kan wecken ( als het lukt plaats ik het recept ). Van de komkommers maak ik zoet-zure schijfjes.

Elke week komen er meer potten met heerlijkheid op de planken in de kelder.

www ploatie

liefs grandma.



2 opmerkingen:

  1. Heel veel succes, hier worden straks stoofperen geweckt als ze in de winkel verkrijgbaar zijn :) Vind zo fijn om dat te brouwen en gewoon een keer lekker te eten :) Mmmm.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heer-lijk !Alleen dat geurtje al he. k Had gisteren ook een grote pan met stoofpeertjes gekookt. Het was ook mijn bedoeling om ze te wecken maar ja... ze waren heerlijk :)

      Verwijderen