donderdag 23 april 2015

I love groene zeep

Jawel, groene zeep vind ik erg lekker ruiken. Niet met de neus aan de fles maar een uurtje nadat je er iets mee hebt schoongemaakt. Het ruikt naar buiten , naar vroeger en naar fris. Ik moet bekennen dat als mijn wasmiddel op is ik gewoon een scheut vloeibare groene zeep gebruik. Ik heb ook een zeep kloppertje voor sunlight zeep of marseille zeep. Ik koop ook weleens een citroenzeepje bij de Tuinen. allemaal fijne geurtjes maar groene zeep is mijn favoriet.
Vandaag ga ik eens verkwistend veel zeep gebruiken. De grote schoonmaak voor de bovenverdieping. Het beddengoed van de logeerkamer zit al in de wasmachine, het dekbed hangt uit het raam. De slaapkamers zijn nogal leeg, behalve een bed, een kist en een stoel staat er weinig, dat maakt het schoonmaken een fluitje van een cent, stofzuigen, alles nat afnemen, dweil erdoor klaar. Het is wel een punt dat we 5 slaapkamer hebben en dan nog het kantoortje  die laatste is voor grandpa's rekening :)

Zo eerst een bakkie koffie, en dan boven aan de slag. Vanmiddag heerlijk de tuin in.

fijne dag iedereen , liefs grandma.


12 opmerkingen:

  1. Groene zeep is inderdaad heerlijk wij hebben het ook altijd in huis en vergeet soda ook niet. Ook zo'n heerlijk middel , heb van de week 4 pakken gehaald om mee te nemen naar Roemenië daar heb ik het nog niet gevonden in de winkels :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk groene zeep! Ik heb er van de week lekker mijn vloeren mee gedweild het doet mij altijd aan mijn grootmoeder denken, samen met de geur van boenwas. Veel plezier in je tuin!
    Groet Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohjaaa heerlijk, groene zeep!
    Zo schoonmaken een stuk leuker hé! ;-)
    Ik gebruik het ook voor het vilten (wol) mmmm die geuren van wol en groene zeep....daar word je toch blij van!
    Veel plezier in de tuin- de zon schijnt lekker hier!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. geweldige dag. K heb ook eens een workshop vachtvilten gedaan , zo leuk. We gebruikten daar olijfzeep geloof ik

      Verwijderen
  4. Ik heb dat gevoel bij mijn vloeibaar gemaakte marseillezeep.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja heerlijk hè? Vanmorgen is het hier ook gebruikt om te poetsen, voor de wc baking soda met schoonmaakzijn...gaat lekker bruisen en je wc is snel schoon.
    De tafel en kast in de boenwas gezet en het ruikt hier nu heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. i love green soap, het is echt voor ALLES en het ruikt heerlijk, TIP : voor je was echt maar een beetje gebruiken, is ook echt genoeg, veel plezier met je schoonmaak klinkt gezellig en strakjes een heerlijk voldaan gevoel , geniet ervan , liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk ruikt dat! En hier hebben ze het ook, alleen ruikt het wel iets anders, heb ik het idee. Wat vetter en minder fris. Maar nog steeds lekker!
    Ik smeer het ook vaak onverdund op de houten tafels en het aanrechtblad. Schijnt goed te wezen :)

    BeantwoordenVerwijderen