zondag 26 april 2015

voorjaar in t hoofd

Wat een zalige tijd van het jaar he. Ik ben druk met de schoonmaak. De bovenverdieping is helemaal schoon en netjes ( behalve onze kledingkast). Beneden ben ik ook al begonnen. De tuin is voor de helft gedaan. Zelfs  de pipowagen ruikt al naar fris. Alle kiertjes en naadjes met de stofzuiger bij langs geweest. Alles gesopt  en gepoetst. De afwas daar gedaan en het matras uit huis gehaald en naar de wagen gezeuld, gelukkig kwam zoon toevallig langs kon hij mooi een handje helpen. Andere stoelen op de veranda gezet en genoten van ons kleine huisje op wielen.  Alleen nog de gordijntjes ophangen, het bed opmaken en dan is hij weer open voor The Season :) Zo jammer dat we hem niet achter de auto kunnen knopen en er mee kunnen toeren.Vanmorgen zat de eerste logee er al in...een vette huisspin brrrr dat is niet de bedoeling .


Liefste zus kwam een nachtje logeren dit weekend, nee niet in de wagen, we hebben schandalig geshopt en schandalig veel wijn gedronken hihi.

Morgen nog even werken buiten de deur. De oranje tompoezen liggen in de vriezer, mijn oranje flaphoed ligt klaar, die doe ik op als ik morgen met veel bombarie de cliënten uit bed haal, ze zullen weten dat het koningsdag is lalalalala :)

liefs grandma


7 opmerkingen:

 1. Jippie! We komen snel logeren in ons tweede huisje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooooh graag een foto met de flaphoed morgen hihi
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs leuk huisje.... :-D
  Knus en heeeeel sfeervol!
  Hihi, veel plezier morgen! Ben benieuwd naar de gezichten! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. proost he meis, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Koningsdag is weer bijna voor bij...........ik hoop dat je ervan genoten hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie wagen! Weinig oppervlak, maar heel veel vierkante meters plezier!

  BeantwoordenVerwijderen