donderdag 15 oktober 2015

blije ode aan het composttoilet

Hier in huis hebben we twee wc's , één bij de trap in de hal en één in de badkamer. Beide wc's hebben een grote en een kleine boodschapknop. Om water te besparen neem ik (meestal) een emmer mee onder de douche, tijdens het douchen vang ik zo een emmer water op waar we een aantal keer de wc mee kunnen doorspoelen. Ik zou graag een grijswatersysteem willen hebben of nog liever een composttoilet. Ik krijg grandpa meestal wel mee in mijn ideeën, soms kost het even tijd om hem te bewerken :) . Maar een composttoilet ....nee dat ziet hij helemaal niet zitten of misschien moet ik zeggen "daar- ziet- hij- zichzelf -niet- op- zitten " whahaha. Ik stuurde hem vanmorgen onderstaand linkje, het bewerkingsproces is begonnen :)

http://fronza.nl/blog/699/een-off-the-grid-kon-t-frontatie-met-het-composttoilet

liefs grandma.


6 opmerkingen:

 1. GEWELDIG, hier hetzelfde ( probleem ? ) , hubbie went er heel erg langzaam aan, hihi, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat hij het best te overtuigen is als hij het kan ervaren. Ik was ook sceptisch, maar heb het afgelopen zomer ervaren en het is helemaal niet raar als je denkt. Ik ben nog niet zo ver, maar wil dit in de toekomst zeker zelf ook. Dus zoek iemand met een goed werkend exemplaar en ga een op bezoek zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oja ik ben voor, maar man wil ook niet. Ik ben al jaren bezig maar heb nog geen vooruitgang geboekt. Maar wie weet ooit?!

  BeantwoordenVerwijderen