donderdag 10 januari 2019

Live below the line , dag 6

Ja mensen, ik post gewoon nog een blogje vandaag dan ben ik weer helemaal bij met de dagen.

Fijne gedachte dat het morgen de laatste dag is van de live below the line week. 

Vanmorgen at ik dus mijn havermout. 

Tussen de middag  moest de laatste bruine boterham eraan geloven, daar deed ik pindakaas op, ik nam een roggebroodje met een dun laagje smeerkaas en ik at een sinaasappel.

Vanavond aten we alle restjes groente op, samen met wat rijst, een dun gebakken ei en een flinke hoeveelheid pindasaus.
Met die pindasaus heb ik gesmokkeld, ik gebruikte nl mijn geheime wapen voor lekkere en snelle pindasaus.

2 grote eetl pindakaas
Water of melk ( in dit geval water) 
Geheime wapen pittige chilisaus

Water met pindakaas tegen de kook brengen en flink wat chilisaus erdoor roeren, hops klaar.


Restje bloemkool, beetje broccoli, 1 pruttig worteltje, klein stukje puntpaprika, 3 champignons , klein preistengeltje en een halve ui.



Voor vanavond hebben we nog de mogelijkheid om banaan/ havermout koekjes te bakken of een plakje roggebrood te eten...

Op naar morgen , feestontbijt pannenkoeken!

Liefs grandma



7 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hops klaar.....dat zijn de fijne recepten.Niks ingewikkelds, iedereen kan het, en hops klaar.

    Groet,Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg knap wat jullie doen. Ik doe het jullie niet na. Wij hadden vandaag een mazzeltje met het eten. Een hele gebraden kip op datum voor €3,- ,witlof voor €0,99 (aangemaakt met alles uit eigen voorraad) en aardappelkroketjes voor €0,99. Met 4 volwassenen voor €5,- Dat vind ik nou heerlijk:-)

    BeantwoordenVerwijderen