donderdag 26 februari 2015

Roerige tijden en koken met...

Soms heb je van je die tijden dat alles een beetje aankabbeld. Geen bijzonderheden, geen schokkende zaken, gewone werkdagen , haast een saai maar erg comfortabel leven. Helaas is dit niet zo'n tijd. De maand februari is/was ronduit bizar. Veel werkdruk, veel drukte hier thuis en een behoorlijke dosis stress. Grandpa moest een paar dagen naar het ziekenhuis en dat is ook zo wat. Mijn stoere grandpa in een ziekenhuisbed, dat klopt niet. Gelukkig mag hij, als het vandaag goed gaat , vanavond weer naar huis :)
We zijn nog niet zo heel oud maar de kwetsbaarheid is wel voelbaar. Eens te meer voor ons een reden dat we praten over een aantal zaken. Wat zijn onze dromen? Wat willen nog echt doén en/of beleven?

Wat ik vandaag móet doen is al duidelijk :)

De bovenboel schoonmaken, frisse lakens op het bed. Beetje opruimen beneden en een zalige pompoen ontbijtcake bakken. Ik had al eens een recept geplaatst, deze is echter zonder suiker en bijzonder lekker. Ik heb geen kokosbloesemsuiker in plaats daarvan gebruik ik een beetje honing en een paar druppels stevia. Zoetige noten heb ik ook niet vandaag , k gebruik gewoon walnoten kan vast ook wel.
Verder ga ik een beetje rotzooien in de moestuin, baby-konijntjes knuffelen en rust nemen.

liefs grandma.


10 opmerkingen:

 1. In het grote heelal zijn we inderdaad maar fragiele mensenkinderen! Geniet van elkaar en nog vele saaie jaren gewenst ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt genieten van jouw blog.
  Je schrijft zo leuk vind ik!
  Beterschap met je man.
  Leuk zeg...babykonijntjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap voor je man en een goed herstel gewenst . En verder heel veel succes met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. beterschap, en hopelijk een beetje meer rust voor je in Maart

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach jo, niets al te ernstig, hoop ik? Iig beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap en sterkte ook voor jou! Geniet van de kleine dingen en laat ons nog weten hoe het verder gaat. Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Had je al gemist, sterkte en beterschap en inderdaad leef je dromen
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beterschap met Grandpa.
  Het kan soms behoorlijk confronterend zijn als je ineens merkt dat je (gelukkig) ook ouder wordt.
  Heel verstandig om even de balans op te maken en te plannen wat je echt nog wilt doen. Ik wens jullie heel veel plezier bij het verwezenlijken van al die geweldige plannen :)

  BeantwoordenVerwijderen