zondag 17 mei 2015

Vrijheid aan zee

Wat hebben we een heerlijk weekend gehad. Het weer was eigenlijk precies goed. Af en toe bewolkt, veel zon, en ja ook een ochtend regen ( gelukkig is er altijd een ikea in de buurt ) . Wat een feest voor de kindjes, eindeloze stranden, wat staat voor eindeloze vrijheid. Veel spelen, sjouwen, uit eten en veel plezier. Fijn gepraat met dochter , zo goed. De dagen voor de kindjes, de avonden voor de grote mensen he. Heerlijk om er helemaal even uit te zijn.

Kleine Mart had binnen een uur zijn eerste natte pak, zusje probeerde zijn laarsjes uit het water te redden waarbij ze op haar gatje viel hihihi , wat een pret, Martje was even geschrokken maar stampte vervolgens evengoed weer bij de zee in.

Het huisje was zo'n klein blauw/wit  gevalletje van zes bij drie meter schat ik, echt een tiny house. ondanks de geringe afmeting waren er zes slaapplekken. De kinderen sliepen in een 4-persoons bedkast , zo noemde kleindochter dat :) Dochter en ik sliepen op een tweepersoons uitschuifbed, prima te doen allemaal. We waren flink aan het fantaseren hoe we zo'n huisje zelf zouden inrichten.Een mooi avontuur , dat was het.

Liefs grandma.


3 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk dat jullie zulke fijne dagen hebben gehad,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mag ik vragen waar je was en hoe duur het huisje was, ik heb nl. ook interesse om een weekje/weekendje weg te gaan binnenkort.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We waren in Hoek van Holland. Het huisje is van een collega , helaas niet voor algemene verhuur geloof ik.Wil je iets soortgelijks dan kun je altijd even kijken bij http://www.strandhuisjes.info/vakantiehuisjes_aan_zee.html

   hoop dat je iets kunt vinden, liefs

   Verwijderen