woensdag 16 november 2016

Soms gaat het goed , soms iets minder...

Door alle drukte merk ik dat een blogje schrijven er een beetje bij in schiet. Jammer, want het is toch een beetje een uitlaatklep, een dagboek, een naslagwerk voor me. 

De laatste twee weken waren gevuld met mooie momenten. We vierden de verjaardag van schoonzoon in Groningen. De jongelui hadden hun best gedaan. Er was een buffet van zelfgemaakte "  indian spices " compleet met chaithee, lemonwater en geroosterde rijst als snackje. Op de achtergrond Indiase muziek en op een groot beeldscherm hadden ze een slideshow van alle foto's van hun Indiase avontuur. We waren helemaal terug in India  . We vierden de week erna de 32ste verjaardag van zoon-van-t-dorp , ik kan me niet voorstellen dat het al zo lang geleden is dat hij geboren werd. Ooh wat was ik trots op mijn kleine jongetje , grandpa kon wel vertrekken ik had een nieuwe liefde , helemaal in de wolken met mijn babietje :) 

Ik bezocht dochter in Ermelo, we gingen op bezoek bij schoonouders en pasten op de kleinkindjes . Ook leuk, af en toe ga ik met kleinzoon van het dorp naar zwemles aaah zo nostalgisch.....zwemles....

Ik had jullie foto's van het korfvlechten beloofd, hier zijn ze.


 


 


 
Ons voorbeeld ...zucht zo mooi gevlochten. 


Het is nogal een karwei hoor. Maar t wordt al wat :)
Oh en had ik verteld dat we de keuken helemaal geverfd hebben?  T ziet er weer heerlijk fris en fruitig uit.

Soms gaat het ook niet allemaal van een leien dakje. Dochter uit Zutphen kreeg een ongeluk met de scooter met als gevolg een dikke knie met wat hechtingen en blauwe plekken. Voor deze oma een goede reden om een paar dagen te helpen. Gezellig , nou ja de reden niet maar t samenzijn wel! 
Grandpa en Margie lagen allebei in de honde/lappenmand. De aardappelen in de kelder hebben ook iets onder de leden, ze zien er prachtig uit maar van binnen zitten ze vol bruine vlekken . Ik heb al 6 kilo weggegooid, hoe jammer is dat. Een pot rode bietjes ging open , deze had ik naturel ingemaakt misschien niet zo een goed idee. De inhoud zag er eigenlijk wel bijzonder uit.


Alsof er een goudlaagje op zit, zie je dat?

Zo even bij gekletst. Tot snel.

Liefs grandma4 opmerkingen:

  1. Gelukkig ben je niet ziek. Ik miste je blogs al.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Soms kun je het ongemerkt zo druk hebben dat bloggen er bij inschiet! Gelukkig is er niets ernstigs aan de hand.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maar dit was wel weer een hele fijne bijdrage hoor!

    BeantwoordenVerwijderen