zondag 22 december 2019

Vreemd fruit.

Afgelopen week vierden we de verjaardag van kleinzoon op het dorp, het ventje werd acht jaar! Hij is de hekkensluiter van de gezinsverjaardagen elk jaar.

We maken ons alweer op voor het volgende feest, de Kerst. Op de familie app  wordt al besproken wat iedereen zal meenemen voor de kerstbrunch op eerste kerstdag. We doen dit al een aantal jaren, op deze manier hoeft niet één gezin alles te regelen en is er een zekere rust omtrent het kerstgebeuren.

Gisteren paste ik een dagje op de kleinkinderen van dochter in Ermelo, het was erg gezellig, we knutselden, keken filmpjes en aten pizza. Dochter en schoonzoon waren een dagje naar Rotterdam, ze bezochten daar o.a. de markthallen en namen, als kadootje voor het oppassen, wat exotisch fruit voor me mee, heerlijk.De roze is dragonfruit en de kleine op de voorgrond snakefruit maar wat die gevlekte is....?? Iemand een idee? Hij smaakt naar appel en vanille .

En zo ziet de binnenkant eruit


ik ben benieuwd...

liefs grandma


6 opmerkingen:

 1. Het is een cherimoya (custard apple).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh drakenfruit pas gegeten en nog geen dsg later een acute allergische reactie. (In het gezicht) rood, bultjes en jeuk enorme jeuk. Dus pas op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh hellup, heb hem gisterenavond in één keer opgegeten. Gelukkig nog niets gemerkt...

   Verwijderen
 3. Hmm, inderdaad een heel apart uiterlijk zeg....

  BeantwoordenVerwijderen