dinsdag 14 april 2020

Corona : ellende, gedoe en verjaardagsfeestjes

Het is druk in huize Kleinfarmhuus.

Afgelopen week is dochter uit Zutphen positief getest op corona. Hoewel ze nog steeds "milde" klachten heeft maken we ons natuurlijk wel zorgen want wat als het erger wordt of als het hele gezin het in een ergere vorm krijgt. Tot nu toe lijkt het redelijk te gaan daar. Heel lastig dat we nu niet zomaar even om het hoekje kunnen kijken. Ik vind het maar niks.
Kleinzoon van het dorp lijkt het ook te hebben gehad.

Zwangere dochter uit Groningen is gefrustreerd omdat ze haar cliƫnten niet kan helpen, ze is maatschappelijk werkster en maak zich grote zorgen over een aantal van hen. Daarnaast is het natuurlijk erg ongezellig zwanger te zijn in deze tijd...

Kleinzoon uit Ermelo werd 4 jaar. Om toch een soort van feestje te bouwen, kwamen we allemaal langs met kadootjes, toeters en ballonnen. Hij had een prachtig feestje :). Dochter uit Zutphen was toen nog niet ziek en was ook van de partij met man en kinderen. Hun kindjes snappen nog niet zo goed dat ze niet met de andere kinderen konden spelen. Ze mochten bovenop de auto zitten en daar wat eten en drinken :)
Wij waren er met zoon en schoondochter en kleinkinderen van t dorp, op de terugreis aten we een ijsje bij een benzinepomp, dat soort dingen lijken nu luxe uitjes.

Op het werk gaat het eigenlijk heel goed, er is nog niemand van onze oudjes besmet. Ze face-timen met familie en doen allemaal flink hun best. Het is zo grappig om te zien hoe ze contact hebben via de moderne media waar ze eerder geen weet van hadden, dat geldt ook voor hun families die vaak van dezelfde leeftijd zijn , tussen de 60 en 85 jaar.

Grandpa en ik zijn nog steeds druk in de tuin. Morgen zal ik wat foto's laten zien, voor nu een fijne avond allemaal.

pas goed op jezelf en op anderen, lief grandma.

2 opmerkingen:

  1. Heel veel sterkte voor je dochter en met werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat moeilijk om je uit de verte zorgen te maken over je dochter.

    BeantwoordenVerwijderen