woensdag 6 augustus 2014

Bijna vakantie....

maar voor het zover is wordt er nog hard gewerkt. We plukten vrijdag nog wat pruimen bij lieve vriendin, deden die in het droogmachientje. Hielpen zoon en schoondochter op zaterdag ( warm !!!) . De zondag gingen we naar nog-niet-zolang-geleden getrouwde dochter, plukten daar in de buurt bramen en maakten een kom bramensap, aten de cantharellen die we op heenreis ( logeerkonijn wegbrengen ) meekregen van jongste dochter en schoonzoon die ze meegenomen hadden uit Tsjechiƫ . Maandag laaangg werken, bij thuiskomst snijboontjes en gewone boontjes plukken. Twee zakjes snijbonen liggen in de vriezer :) de rest aten we op. Gisteren weer een werkdag.

Vanmorgen werd ik wakker van een eend die in de bloembak voor het slaapkamerraam zat hihihi prachtig gezicht. Straks naar Ermelo , naar oudste dochter om met het inrichten van de kelder te helpen. Ik blijf gezellig logeren want morgen pas ik op de twee kleintjes. Vrijdag naar de bio-tuin. Zaterdag een late dienst en zondag een vroege . Maar dan ...oh grote heerlijkheid VAKANTIE !

pruimen 


op de foto zie je niet zo goed maar dit zijn gele snijbonen, heerlijk


k kreeg net deze foto doorgestuurd van grandpa :)


liefs grandma

2 opmerkingen:

  1. Jij bent ook al zo druk lees ik wel.
    Zag er al meer die overal druk mee zijn.
    Wat dat betreft heb ik geluk ...alhoewel ik liever ook druk zou zijn maar dat is weer wat anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n droogmachine is echt heerlijk, gisteren nog pruimen gedroogd. Je hebt iets heerlijks in het vooruitzicht vakantie , geniet alvast maar een beetje van het idee.

    BeantwoordenVerwijderen