woensdag 3 december 2014

gewoon woensdag

Vorige week was het erg druk , vooral met buiten de deur werken. Aankomende drie weken is het weer rustig, rond de kerst is het dan errug druk, beetje jammer.
Gisteren en eergisteren gewerkt , ik heb al weekend :)

Grandpa stond vanochtend om 4.00 uur op. Hij heeft een klus in Rotterdam vandaag. Zoon ging deze keer mee, hebben ze een soort van vader/zoondag. Ik vind het een prettig idee dat grandpa niet alleen gaat, bovendien leert zoon een beetje hoe het toegaat bij deze klant en kan hij, als grandpa eens ziek wordt, invallen.

Gisteren kocht ik bij b.lokker  een koekenpannetje met een keramische bodem, die wilde ik al langer maar het tefal pannetje dat ik had was nog goed en ja ik ben natuurlijk wel een een krenterige Drent, dus eerst het ene af dan iets nieuws. Wat een heerlijk om in zo'n pannechie te bakken! Vanmorgen bakten poesBoots en ik een heerlijk eitje. Spekjes in de pan, eitje erbij, beetje zout, peper en bieslook miam, het zijn de kleine dingen die het doen.
As vrijdag vieren we sinterklaas. Vorig jaar pakten we groots uit vooral voor de kleintjes. Dit jaar vieren we het feest met alleen de kleintjes. Onze jongste dochter ( vin er niks an met allle poeha van zwartepiet, en geldgebrek) en middelste dochter ( werken) komen niet. Jongste dochter komt wel helpen met de buitenboel dus misschien blijft ze stiekem toch eten ofzo :). Met de kerst geven we elkaar kadootjes. Alles iets rustiger dit jaar.

En mensen wat is ket koud he buiten, Koud, maar heerlijk fris en pittig. De verwarming staat op 16, de houtkachel snort al lekker , heerlijk deze tijd.

fijne dag,liefs grandma


1 opmerking: