maandag 6 juli 2015

afkoelen

Lekker zo'n dagje dat het wat koeler is. Ik geniet daar echt van. Dat warme weer is heerlijk maar vreet energie, en ja daar heb ik niet zoveel van. Het lijkt alsof het steeds erger wordt. Vage klachtjes , prut humeur :( t zal niet alleen de warmte zijn, het is de drukte van afgelopen tijden. Nou ja nog anderhalve week en dan vakantie , joepie!! Ik heb , net als bij oud en nieuw , rond de vakantietijd ook goede voornemens, je start tenslotte een nieuw werkjaar he. Ik heb me voorgenomen om nĂ­et meer zo goed mn best te doen :) wat meer te kiezen voor mezelf ( dat is een klus hoor) , meer tijd te nemen voor het vege lijf van me , eens zien of me dat lukt. Wat ik in elk geval wil is 10 kilo afvallen. Het afgelopen jaar ben ik zekers 8 kilo gegroeid, das niet normaal toch. Morgen maar eens flink aan de slag met het tuingebeuren. Peulen, tuinbonen, meiraapjes en nog wat voorjaarsspul lopen nu allemaal op het eind. De aardappelen kunnen eigenlijk wel gerooid, de preiplantjes kunnen bijna worden uitgezet. Kortom  het wordt tijd voor het volgende tuinplan, die van de herfst. Pompompom.


liefs grandma.
6 opmerkingen:

  1. Jij bent een stuk jonger dan ik. Maar doen hoor,tijd en goede zorg voor je zelf nemen. Ik zie zoveel 65+-ers om me heen met mankementen,dat genieten,als het kan erg belangrijk is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo herkenbaar, zo ben ik 12 kilo afgevallen van vorig jaar juli af, nou nog eventjes hoor en dan heb je rust,aftellen !!!!, geniet ervan , liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook hier last van de warme dagen en verminderde energie. Motto hier is een paar dagen eerder naar bed! ;o)

    BeantwoordenVerwijderen