dinsdag 4 augustus 2015

kom binnen en let vooral op de rommel :)

Een paar week geleden nam ik me voor om me minder druk te maken over van alles en nog wat. Deze dagen breng ik dat lekker in praktijk, wat het huishouden betreft dan. De werkweek is nog maar halverwege en het begint wat rommelig in huis te worden. HA en het scheelt me niks! De grootste troep ruimen we op , de afwas doen we s' avonds en als we zin en/of tijd hebben halen we de stofzuiger door het huis. Het enige waar ik kien op ben is het schoonmaken van de beestenhokken en het sanitair.
Gek he, dat een mens geneigd is zich altijd te verontschuldigen voor hun rommeltjes ( vaak ook nog als het werkelijk pisnetjes is) ... afijn, als er nu mensen binnenkomen zeg ik vrolijk, kom binnen en let vooral op de rommel :)

liefs grandma

6 opmerkingen:

 1. Dat ga ik ook zeggen tegen het bezoek in het vervolg, wat een tip ;-) Nu het hier vakantie is met drie kinderen thuis is het niet bij te houden om het huis opgeruimd te houden. Maar een huis dient om in geleefd te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha! Die houden we er in, geweldig!!! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha! Lekker rommel de rommel laten, komt wel weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk dat het bij jou ook zo gaat, hier is het altijd rommelig, maakt me niet zo veel uit, er zijn zoveel andere leuke dingen te doen, de rest komt wel....:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt bekend ;) maar toch probeer ik de boel wel aan kant te houden zodat het wel leefbaar blijft. Maar er zijn soms gewoon dagen dat je nergens aan toe komt.

  BeantwoordenVerwijderen