vrijdag 12 augustus 2016

Even voorstellen , Margie onze hond

Gisteren was ik een dagje bij dochter in Zutphen. Gezellig een dag samen beetje tutten met de kleine Nora , even de stad in en s avonds samen koken en eten. Die dag ervoor was ik bij dochter in Ermelo, ook zo fijn , we gingen naar de schaapskooi waar je heerlijk  kan spelen. 

Gisteravond haalden dochter en ik de hond op. De familie was er ook om afscheid te nemen beetje sneu :(.  Margie wilde zelf in de kofferbak springen maar haar achterlijf is nogal stijf dus werd ze een handje geholpen. De hele reis zat ze braaf achterin de auto te koekeloeren . Ik vond het eerst een beetje spannend want ja, het is wel een vreemde hond en de reis duurde bijna twee uur. Grandpa werd bij thuiskomst hartelijk begroet en ook zoon kreeg vriendelijke snuffels. Margie is oud, erg oud, ze is ruim 14 jaar,  stram en stijf, ze heeft artrose , hoort niet zo best ( of zal dat oost Indisch zijn hihi ) en ze heeft staar. Ze is echter erg gezellig en heel rustig . Vanmorgen moesten we haar wakker maken voor een wandeling, helemaal nokky . De katten moeten nog even wennen :) . We maken er het beste van, rustigjes aan.
Ik hoef maandag over een week pas weer te werken , dat is fijn he, kunnen we mooi aan elkaar wennen. Maandag moet ze overdag een poos alleen zijn want dan halen we dochter en schoonzoon van het vliegveld. Nog 3 nachtje , joehoeeee! 

 

 
Waar ik ben is zij ook. 

Liefs grandma.

9 opmerkingen:

 1. Heel veel geluk wat een brave lieverd zeg
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een dropje, goed gedaan hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie grote schat....ik hoop dat jullie nog lang mogen genieten van elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schat om te zien en als ze eenmaal gewend is zal ze haar eigen plekje wel vinden vanwaar ze alles overziet.Veel plezier met haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat moet dat wennen zijn op die leeftijd. Nog een goede tijd samen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat jullie haar een plek geven, veel liefde en warmte toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk dat dit lieve beestje nog een mooie oude dag krijgt op deze manier. Top dat jullie dat doen maar jullie krijgen er vast ook veel aanhankelijkheid voor terug. Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk, is ze van het asiel? Ik denk er ook weleens aan om een gewoon een hond te adopteren

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh wat een lieverd, hoop dat ze en jullie nog een lange tijd van elkaar mogen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen