maandag 11 december 2017

Babyknuffel-avontuur

Wat ziet de wereld er mooi uit met alle sneeuw, prachtig gewoon.
Vergeten sleurwagentje 😊

Afgelopen woensdagnacht heb ik bij dochter in Zutphen geslapen, schoonzoon had nachtdienst en dochter wilde eigenlijk nog niet een nacht alleen zijn. Kneuterig, met zo’n piepklein babietje op de kamer. Het kleintje slaapt in een “ aanhangbedje” onder handbereik van moeders. Ik heb niet veel geslapen...hoor ik hem nog? Ademt ie nog wel? Dat is een raar geluidje! Dochter ligt ook zo stil...even onder de dekens kijken...straks bloed ze dood ofzo..en mens haalt zich ‘s nachts van alles in t hoofd  hihi. De volgende dag heerlijk geknuffeld met t ventje en gespeeld met de grote zus. 

Grandpa had die dag/nacht gemist want hij moest werken. We gingen dus gisteren nog een keer op weg naar Zutphen voor t babyknuffelen, ondanks alle waarschuwingen ja, want hier waren de wegen gewoon schoon. Na Zwolle werd het weer grimmiger, het verkeer trager maar stiekem was het ook mooi. 
‘s Avonds was het precies andersom , hoe verde naar t noorden hoe harder het begon te sneeuwen en in het donker was het een avontuur hoor.


Komt zo op je af , he.

Blij dat we thuis waren 😏

... en vandaag komt er nog meer sneeuw!Liefs grandma. 
1 opmerking: