vrijdag 26 januari 2018

Opbrengst sobere weken met een missie ☺️

Normaal gesproken geven grandpa en ik ongeveer 65 euro per week uit aan boodschappen, incl verzorgingsproducten en voer voor hond en kat. Kippen-en konijnenvoer gaan officieel van het tuinbudget . 

Afgelopen 4 weken gaven we per week maar 21 euro uit. We houden aan het eind van deze periode dus 260-84= 176 euro over om weg te geven. We splitsen het bedrag, het ene doel krijgt krijgt 76 euro en het andere doel 101 euro. Dat ene eurootjes komt van kleindochter uit Ermelo die offerde een week zakgeld op omdat ze het zo’n leuk idee vond, aaah de schat😍.

Mn koelkast is bijna leeg, er staan hoofdzakelijk nog sausjes ed in. De kelder is nog aardig gevuld net als de vriezer, ik zal binnenkort eens een lijstje maken van wat we allemaal nog hebben. We gaan nog even door met de zuinigheid maar niet met zo’n krap budget als de afgelopen tijd. 

Afijn, we hebben het weer gered. 

Fijn weekend allemaal , liefs grandma.

5 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend mooie daad!! Geweldig! Delen in de meest basale vorm..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat knap dat je van zo weinig kunt rondkomen. En wat een lief gebaar om het 'restant' aan goede doelen te geven. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het iedere keer weer mooi om te lezen dat het jullie gewoon lukt! Gaan wij ook eens proberen...moet vast lukken, creatief zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iedereen weer bedankt voor het meelezen en voor de lieve reacties 😊

  BeantwoordenVerwijderen