dinsdag 28 mei 2019

Meimarkt Zutphen II

Wat was de meimarkt leuk en gezellig. Er kwam zelfs een bloglezeres even kijken, wat leuk om je te ontmoeten !

De wekker liep om 5.15 af en om 6.00 uur stond ik al bij vriendin op de stoep. Om 7.30 waren we in Zutphen. We konden de auto vlakbij parkeren, heel handig. Mijn toyota ( be)yaris was afgeladen met koopwaar, alles paste erin :)

Schoonzoon had een plekje voor ons geregeld vlakbij een mooi hofje. Naast ons stond een snoepkraam en aan de andere kant een vriendelijke meneer die kleding verkocht. Sommige mensen kwamen langs , kochten snel snel zomaar 3 potten honing , anderen kwamen uitgebreid proeven en kijken en weer anderen kwamen een praatje maken. Zo troffen we een aardige oude man die even kwam mijmeren, zijn overleden vrouw kocht altijd honing ....
Grandpa en de familie van schoonzoon kwamen kijken en een lieve vriendin van t dorp had de hele rit gemaakt en er een dagje Zutphen van gemaakt.

We verkochten veel honing, wat jammetjes en bijenwasdoeken, rabarbersiroop en schuursponsjes, vriendin verkocht een mooie gehaakte deken, al met al echt voor herhaling vatbaar.

onze kraam met wapperende doeken.

voor de kijkers rechts vriendin en links deze grandma, kleine pop op de voorgrond is kleindochter Nora.

Morgenavond zal ik wat nieuwe artikelen in het winkeltje plaatsen, een nieuwe serie bijenwasdoeken, de schuursponsjes en de body lotion bars.

Nu de druk een beetje van de ketel is hoop ik ook weer wat te bloggen , fijne avond,

liefs grandma.

4 opmerkingen:

 1. Wat een fantastische plek hadden jullie in Zutphen, direct aan de ingang van het Oude Bornhof. Even voor de mensen die het niet kennen, zie deze link.. https://www.absolutefacts.nl/gelderland/zutphen-oude-bornhof.htm
  Heb jaren met plezier in Zutphen gewoond, woon nu bij je om de hoek.. ;-)

  Verkoop je trouwens ook Rabarbersap??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) ja prachtige plek was het he.

   ik verkoop alleen de rabarberlimonade en dan aan huis, z'n flesje vind ik erg kwetsbaar om te versturen.

   Verwijderen
 2. Ooh wat ziet dat er leuk uit zeg! Fijn dat jullie een goede dag hebben gehad.

  BeantwoordenVerwijderen