maandag 27 april 2020

De eerste moestuinjam en het salaris is weer binnen.... SPAREN !

Afgelopen week maakte ik de eerste moestuinjam uit eigen tuin. Ik had 500 gram rabarber, deed die met het sap een uitgeperste sinaasappel en 1 steranijs in een pan en bracht dit aan de kook. Toen alles kookte kwam daar 150 gram suiker en 12 gram marmello bij. Twee minuten goed koken, steranijs eruit halen en gloeiend heet in de potjes doen. Even een paar minuutjes op de kop en klaar.

Ik had 4 kleine potjes rabarber, orange, anijsjam.

geluk in een potje :)
Op de markt waren de aardbeien in de aanbieding, ook daar maakte ik een paar potjes jam van. Het stalletje moet weer gevuld aan de weg, lieve mensen.

Afgelopen vrijdag kwam ook het salaris binnen, ik kan deze maand niet zoveel overmaken naar de spaarrekening . we zijn overgestapt naar een andere energieleverancier en moesten nog een en ander betalen. Essent betaald de boete, maar ja, dat geld heb ik dus nog niet binnen. 

Dus, voor april 200 euro naar de spaarrekening. Totaal gespaard 1600 euro, nog 28400 te gaan. Volgende maand komt het vakantiegeld pompompom :)

liefs grandma. 

5 opmerkingen:

 1. Leuk om het zo te lezen zo ben ik ook aan het sparen gegaan om eerder te stoppen. Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Merk je wel,dat er toch mensen langsfietsen, om straks iets te kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hier in buurt wordt heel wat afgewandeld en gefietst gelukkig.

   Verwijderen
 3. Heerlijk, weer lekker bezig!
  Goed dat je toch wat over kunt maken naar de spaarrekening!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. NOODLENINGEN MET LIGHTSTREAM©


  LIGHTSTREAM de beste online leningmaatschappij is hier om u die lening te geven waar u naar op zoek was zonder stress of veel papierwerk zonder verborgen betalingen.Heeft u zich zorgen gemaakt over waar u een lening kunt krijgen? door banken afgewezen vanwege uw lage kredietscore? of u maakt zich zorgen over het online lenen.

  Maakt u zich geen zorgen meer, want LIGHTSTREAM LENINGEN verstrekt u een lening voor een rentetarief van slechts 4%. Neem contact met ons op (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Onze diensten omvatten. Zakelijke leningen, Autoleningen, Huisleningen, Studentenleningen, echte financiering, vastgoedbelegger, bouwleningen, woningleningen. Consumentenleningen, FHA-leningen, persoonlijke leningen, autoleningen enz.

  LIGHTSTREAM biedt leningen aan zonder verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / PONDEN voor een duur van 1 tot 20 jaar. Wij staan ​​op alle uren van de dag voor u klaar. Onze methoden zijn eenvoudig en kort, wat betekent dat u binnen 24 uur een aanvraag kunt indienen en een lening kunt krijgen.
  Aarzel niet, laat u niet overstelpen door die financiële last. Laat financiële zaken dat bedrijf niet stoppen, u die machine, een nieuwe auto of een nieuw huis ontnemen.

  Neem vandaag nog contact met ons op via onze officiële e-mailadressen

  E-mail 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  E-mail 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM ©

  BeantwoordenVerwijderen