vrijdag 22 mei 2020

Een nieuwe baan !!!!

Oh de afgelopen weken waren een groot avontuur.

Het was bijzonder druk. Ik wilde wel bloggen hoor, over hoe ik voor het eerst sinds weken weer bij dochter in Zutphen was, zelfs dochter uit Ermelo trof ik daar, op gepaste afstand weliswaar, maar zo heerlijk, hoe we wandelden en we een fikse regenbui op onze kop kregen waardoor ik me 's nachts zo ziek voelde met veel hoofdpijn en nekpijn, hoe mijn unithoofd vond dat ik toch even getest moest worden op corona , die test was negatief gelukkig, hoe ik hem even kneep omdat een collega ook getest moest worden …. even ademhalen.....hoe we bij dochter uit Groningen op bezoek gingen en hoe dik haar babybuik al was, hoe we Moederdag vierden zelfs twee zondagen achtereen, hoe de tuin explodeerde tot een groen oase, hoe we genoten van het mooie weer....even ademhalen....hoe ik al honing kon slingeren met als resultaat 8 grote en 10 kleine potten honing, hoe het kleine bijenvolkje de geest gaf , hoe een van de kleinzonen zijn armpje brak op de trampoline en vooral om jullie te vertellen dat ik een nieuwe baan heb !! ...maar ja teveel indrukken zeg maar.

Ik ben zo blij en het is zo bijzonder zo gekomen. Ik was op een vrijdagmiddagborrel bij een vriendin ( die van de too good to go ) daar waren ook andere collega's, onder andere van de nachtdienst. Op een gegeven moment stond een van hun op om naar een sollicitatie te gaan, k dacht eerst dat ze zelf gesolliciteerd had maar nee, ze ging een gesprek doen. Joh was er een vacature dan ? Hadden vriendin en ik helemaal gemist. Of we dan belangstelling hadden ? Jazeker … denk ik..
Om 17.00 belde het unithoofd of we daadwerkelijk belangstelling hadden en zo ja , ze zou maandags bellen en als ik vragen had , zou zij antwoorden hebben. Ik had vele vragen die inderdaad beantwoord werden. Grandpa en ik praatten erover en natuurlijk stond hij 100% procent achter me mocht ik de baan willen en krijgen. Vriendin had afgezegd , zij heeft een groot contract en het viel niet te combineren.
Dinsdagochtend stuurde ik een mail dat ik graag zou willen en 's avonds werd ik gebeld met de mededeling "Welkom in ons Team ", zo bijzonder.

Per 1 juli heb ik dus een nieuwe baan, in de nachtdienst, wie had dat ooit gedacht 😊www plaatje

liefs grandma

6 opmerkingen:

 1. Wat een weken! En wat heerlijk dat je een nieuwe baan hebt. Gefeliciteerd!!!! Wanneer mag je beginnen? En houd je je andere baan er naast dan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Per 1 juli begin ik en nee de andere baan hou ik niet. Gelukkig zal ik m mensjes 's nachts wel regelmatig tegenkomen :)

   Verwijderen
 2. Wat fijn,die baan. Maar helemaal,dat je je kinderen en kleinkinderen weer zag.

  BeantwoordenVerwijderen