zaterdag 28 februari 2015

update

Met grandpa ging het niet zo voorspoedig. Hij kreeg donderdag veel pijn, koorts en  moest flink overgeven. Alle draden, toeters en  bellen werden weer aangesloten en hij moest nog even blijven. s Avonds kwam jongste dochter hier logeren, fijn hoor, samen in het grote bed geslapen. Gisteren kwam dochter uit Brummen , die moest ook haar vaders gezicht zien om te weten of het allemaal wel goed kwam. Zoon op het dorp kwam vaak langs en dochter uit Ermelo, app-te dat het een lieve lust was en stond in de startblokken om ook deze kant op te komen.
Gelukkig knapte grandpa gisteren zienderogen op. Vandaag even aanzien hoe het gaat en dan mag hij naar huis !! YES!

Gisteren poetsten dochter en ik de beneden verdieping, het rook heerlijk naar groene zeep :) We gingen naar de markt en de AH. Huis schoon , was aan de kant, kasten gevuld zo heb ik straks alle tijd voor grandpa .

Bij AH kregen we de mini moestuintjes, wat een leuk idee! Dochter vertelde dat kleindochter het helemaal interessant vindt om de zaadjes te zaaien, ze hebben al een heus tuintje in de vensterbank. Kleindochter is echter erg ongeduldig en zou zo de aarde willen weghalen om te zien of er al iets opkomt. Hihihi dat heeft ze vast van haar oma, ik ben ook altijd zo ongeduldig als er iets gepoot of gezaaid is. Moet me nu ook inhouden om géén tuinboon op de graven om te zien of er al dan  niet een kiempje aanzit :)

Wat het vee betreft , de kippen leggen voorbeeldig eieren , de kleine konijnen zijn echt groot geworden en bij de mini's zullen vandaag de oogjes open gaan. Dat laatste nest is werkelijk prachtig. naast de gebruikelijk witte en zwarte zit er een zwart-witte en een lapjes-konijn bij.

geniet van de zon en het weekend, liefs grandma.




9 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je man misschien naar huis mag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig dat het nu beter gaat. En wat fijn dat je zo lekker steun hebt aan je kinderen. Grappig hè die moestuintjes? Ik kom niet zo vaak in die winkel maar vanmorgen scoorde ik er cherrytomaatjes. Sterkte voor allemaal, goed weekend, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. k Ben op zoek in mijn rommeltjes naar een bak waar ik alle kweekbakjes in kan zetten, inclusief die van de AH. Morgen eens goed neuzen tussen de buitenzooi :)

   Verwijderen
 3. Oh wat fijn dat je man weer thuis is, goed herstel gewenst voor hem verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn,zo'n hecht gezin als steun. Wens je man beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig gaat het nu weer wat beter, en super dat je kinderen je zo bij staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Och heden heb de laatste tijd door het kapot gaan vna mijn laptopje zoveel gemist. Heel veel beterschap en dikke kussen van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig dat je man weer thuis is! Wens hem maar van harte beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen