vrijdag 28 december 2018

De tussendagen

De dagen tussen kerst en oud en nieuw vind ik van die tussendagen. We mijmeren nog wat na over de kerstdagen, ruimen op, doen klusjes, rusten wat en maken plannen voor oud en nieuw. We rommelen maar wat aan , luisteren naar de top 2000, wandelen met de hond en verder niets.

Eerste kerstdag waren we met ons beiden, grandpa en ik , ik vond het een beetje saai eigenlijk. We hadden geen van beiden het gevoel dat het kerst was. Tweede kerstdag werd dat ruimschoots goed gemaakt door de komst van kinderen en kleinkinderen. Geen kerstdiner maar een kerstlunch. Iedereen nam weer iets mee . Kleine gerechtjes en hapjes, fruit en rauwkost, koffie thee en koekjes. Ik had een klein speurtochtje opgezet voor de kindjes, het einddoel was een tas met kadootje waar ze even zoet mee waren, ach ze waren zo gezellig 😍. Dochter, schoonzoon en hun kindjes uit Zutphen konden er helaas niet bij zijn , dochter had nachtdienst met de kerst. Deze jongelui komen met oud en nieuw. 

Oudejaarsdag  moet ik werken, altijd leuk zo een dag, we gaan kieperties bakken en hoeven ons niet druk te maken over het programma van de maandag .
Wens ik jullie bij deze alvast een goed en avontuurlijk, liefdevol en glanzend, gezond en gezegend nieuwjaar! 

Liefs grandma.

.....en ook de beste wensen van grandpa 😂


5 opmerkingen:

  1. Nou zeg. Twéé zielen een gedachte! :))

    Tussendagen of niemandsland, geniet er lekker van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tussendagen vind ik een mooie omschrijving voor die dagen tussen Kerst en Nieuwjaar. Dat zijn het inderdaad wel een beetje: tussendagen....

    nicole@huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen