vrijdag 1 mei 2020

too good to go

Vandaag belde een vriendin of ik ook weer een too good to go box wilde. Daar ben ik altijd voor te vinden. Ze bracht de box zelfs even langs. Ja, ze is echt lief :) .

De boxen van de ekoplaza zijn onze favoriet. Hij was weer rijkelijk gevuld.

een pond jonge kaas
750 gram aardappelen
8 struikjes witlof
1 appel
1 citroen
1 paprika

samen voor maar € 4.99
We maakten als avondeten een witlof salade van 6 struikjes witlof, 2 gekookte aardappelen, wat blokjes kaas, de appel, beetje sap van de citroen en een eitje en uitje uit de kelder. Nog wat kruiden uit de tuin en een sausje van mayonaise en yohurt, lekker.

liefs maar weer,

groetjes grandma.

4 opmerkingen:

 1. Ik doe dat ook. Meestal van de bakker. Verwennerij. Nu ik een klein vriezertje heb, lukt het nog beter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Elke keer weer een verrassing wat er in zit hé. Omdat de meeste producten ( bijna) op de datum zijn vries ik ook wel eens wat in. De paprika van gisteren bijvoorbeeld.

   Verwijderen
 2. Wat een lieve vriendin : ) Altijd fijn als iemand aan je denkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. NOODLENINGEN MET LIGHTSTREAM©


  LIGHTSTREAM de beste online leningmaatschappij is hier om u die lening te geven waar u naar op zoek was zonder stress of veel papierwerk zonder verborgen betalingen.Heeft u zich zorgen gemaakt over waar u een lening kunt krijgen? door banken afgewezen vanwege uw lage kredietscore? of u maakt zich zorgen over het online lenen.

  Maakt u zich geen zorgen meer, want LIGHTSTREAM LENINGEN verstrekt u een lening voor een rentetarief van slechts 4%. Neem contact met ons op (lightstreamloansinc@gmail.com).

  Onze diensten omvatten. Zakelijke leningen, Autoleningen, Huisleningen, Studentenleningen, echte financiering, vastgoedbelegger, bouwleningen, woningleningen. Consumentenleningen, FHA-leningen, persoonlijke leningen, autoleningen enz.

  LIGHTSTREAM biedt leningen aan zonder verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / PONDEN voor een duur van 1 tot 20 jaar. Wij staan ​​op alle uren van de dag voor u klaar. Onze methoden zijn eenvoudig en kort, wat betekent dat u binnen 24 uur een aanvraag kunt indienen en een lening kunt krijgen.
  Aarzel niet, laat u niet overstelpen door die financiële last. Laat financiële zaken dat bedrijf niet stoppen, u die machine, een nieuwe auto of een nieuw huis ontnemen.

  Neem vandaag nog contact met ons op via onze officiële e-mailadressen

  E-mail 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
  E-mail 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

  LIGHTSTREAM ©

  BeantwoordenVerwijderen