donderdag 10 april 2014

BABY BOOM

Kwam ik  bij het konijnenhok...zag daar een enorme bult zaagsel met plukjes haar....voelde voorzichtig... joepie !!!!! Jonge konijntjes, eindelijk.
Vaders zat er gezellig bij en Fien zag er iets dunner uit dan de dagen daarvoor ( hoe doet ze dat, ik was DIK toen ik zwanger was ).
Vader konijn  toch maar apart gezet, zielig hoor, maar anders hebben we over vier weken weer een nestje.

Voorzichtig het nest geïnspecteerd op dode konijntjes, die waren er niet. Ik voelde alleen maar kleine warme lijfjes bewegen, zo schattig. Als ik het goed heb zijn er twee donkere en twee lichte konijntjes.

Moeder Fien eet als een slootgraver. Straks ga ik even langs de dierenwinkel voor luxe hooi om de pas bevallen Fien wat extra te verwennen. Vaders loopt los in huis, heeft hij ook iets leuks :)                                                   babies

liefs grandma9 opmerkingen:

 1. Jaaaaaaa! Gefeliciteerd! Moeders eten zich een breuk ja. Niet aan te slepen! Witlof schijnt goed te zijn voor de melkproductie en ze vinden het heeeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de kleinkonijn-kinders :)
  Wat zijn ze toch ontzettend schattig he?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk was je niet te laat om vader apart te zetten. Moederkonijn is direct weer vruchtbaar na de bevalling. Geniet er verder Maar van ze zijn zo groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd met de kleintjes, ik hoop eind deze maand een nestje te hebben :)
  Als ze bij mij een nestje hebben geef ik de dames altijd 1x per week een theelepeltje met jam, houdt de melkproductie op gang en geeft de dame weer wat extra kracht.
  http://levenzonderschuld.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen