dinsdag 8 april 2014

bruiloft 2

Dochter en schoonzoon wilden een zeer eenvoudige bruiloft, geen poespas en zeker geen traditionele bruiloft. Evengoed zagen ze er beiden prachtig uit. Dochter droeg een donkerrode jurk met zwart kant aan de zijkanten ( in haar taille) , mooie kousen en idem dito pumps. Schoonzoon droeg een eenvoudig zwart pak, een donkerrood overhemd en een bijpassende stropdas. Ze kozen voor gratis trouwen , de plechtigheid was dus zo voorbij.
Het feest echter werd gehouden in een blokhut van de scouting , midden in het bos van Gorssel. Een schitterende locatie met alle faciliteiten die je  nodig hebt voor een feest. Een grote keuken , een ruimte met een houtkachel , een aantal kamertjes waar kleine kindjes eventueel een dutje konden doen. Buiten waren zitjes gemaakt,  er was een grote vuurkorf ( zeker 1 meter in het rond ) met zitplaatsen er omheen. Overal hingen lichtjes in de bomen, stonden tuinfakkels en heerste een grote gezelligheid. De kindjes speelden heerlijk met zand en dennenappels, gooiden stokken op het vuur en waren zeer goed te pas. Het eten was heerlijk en veel!
Het gezelschap was  uiterst gemĂȘleerd van hanenkam tot permanent en van dreadlocks tot kunstig opgestoken haar, van jong tot oud, wat tot hele leuke contacten leidde. Een zeer geslaagde dag. Het weer speelde goed mee we hebben geen druppel regen gehad tijdens het feest.

Het was prachtig  :)

Ik zal vanmiddag proberen een foto te plaatsen, even zien hoe ik ze kan downloaden vanaf het fototoestel ( nieuw toestelletje ).

liefs grandma

8 opmerkingen:

 1. Wat moet dat mooi terugkijken zijn,zeker voor je dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh het klinkt alsof jullie een topdag gehad hebben! Wat fijn...!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn! Klinkt als een droom bruiloft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd!!!! En wat leuk, dat klinkt wel heel erg als onze bruiloft (al was dat in februari, dus niet buiten ;-) ) en ik zie dus zo een ontzettend mooie bruiloft voor me.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat klinkt dit fijn, een trouwdag hoeft niet standaard te zijn he! maar gewoon lekker gezellig samen! Prachtig

  BeantwoordenVerwijderen