maandag 22 september 2014

bio/stro-pak tuin

Vanmorgen even naar de bio-tuin geweest. Na twee uurtjes begon het toch wel erg hard te regenen en zijn we naar huis gegaan. De stropakjes vallen , zo aan het eind van het seizoen , uit elkaar . De binnenkant is helemaal vergaan. Pakjes waar niets meer op groeit worden uit elkaar getrokken en verdeeld over de tuin. Volgend voorjaar heb je dan een mooi toplaag. Vandaag is het kalebas veldje geruimd.  Er staat nog wat kool, bloemetjes, aardbeien en een aantal sla kroppen doen nog stevig hun best. De kruidenspiraal komt rondom de vijver zodat er volgend jaar meer ruimte is voor andere zaken.


Foto's een beetje wazig ..regen he.

Thuisgekomen heb ik de houtkachel aangemaakt het was in huis maar 16 graden brrrr. Straks eten koken en dan een late dienst draaien tot 22.00.

Fijne dag, liefs grandma.
3 opmerkingen:

 1. Lekker he, de tuin klaar maken voor de winter :)
  En straks weer lekker genieten van de herfststormen: lekker met een snorrende houtkachel en met sucadelappen en rode kool op het fornuis. Heerrlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja fijn! Hoeveel ik ook van de zomer hou, de beginnende herfst heeft zoveel kleur en sfeer. Ja hihi ik kan het draadjes vlees al ruiken..

   Verwijderen