zaterdag 27 september 2014

ziek

Op het werk werd een van de bewoners ziek. Overgeven, diarree, koorts je weet wel . De huisarts kwam en overzag, feliciteerde ons met het feit dat deze oude baas de eerste zou zijn in een reeks zieke mensjes. We begonnen met desinfecteren, dettol, alcohol, het mocht niet baten in no-time was de helft van de cliënten en de helft van het personeel ziek. Donderdagavond was het toilet mijn altaartje bah. Nog steeds voel ik me gammel en akelig. Grandpa helpt zoveel hij kan, maakt het huis schoon en komt langs met kopjes thee en water. De enigen die het wel gezellig vinden zijn de poezen. Lieve Guus was mijn steun en toeverlaat tijdens het nachtelijk tafereel van rennen -wc- bluhhh. Zodra ik de deur naar het achterhuis open deed  kwam hij in de benen, liep mee naar het toilet en bleef daar tot ik klaar was , alle acht keer, de schat. 
Ennu wees eerlijk was is er gezelliger om overdag samen met het vrouwtje onder een dekentje op de bank te liggen slapen :)

liefs grandma.


11 opmerkingen:

 1. Van harte beterschap! Bij ons in de kinderkribbe hadden we ook prijs....tot hiertoe ben ik ontsnapt maar wat niet is kan nog komen...
  rust maar goed uit!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. norovirus? veel beterschap voor iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op zeker het NORO-virus, héél naar voor bewoners die door hun leeftijd het toilet niet op tijd kunnen bereiken en zich doodschamen (en zich hondsberoerd voelen) Véél werk voor de verzorging en pure pech wanneer je er ook gevoelig voor bent, hopelijk wordt je niet iedere dag gebeld wanneer je weer kan komen......voel je niet schuldig en ziek gewoon goed uit. Ik heb ook zo'n kat, zit ik niet goed in mijn vel, ziek/ verdrietig, beroerd, name it......hij volgt me op de voet (en moet ik écht oppassen om m'n nek niet breken......)

  Veronique.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sneu voor de bewoners inderdaad. Sommigen kunnen niet eens uit bed omdat ze zo slecht ter been zijn...
   Gelukkig heeft er niemand gebeld of ik al weer aan de slag kon dit weekend, morgen is mijn normale werkdag en ja dan moet het weer gebeuren, komt goed.

   Verwijderen
 4. Heel veel beterschap Grandma
  Hopelijk voel je je snel weer beter!

  BeantwoordenVerwijderen