maandag 22 december 2014

geen titel
Nog steeds erg druk hier en op het werk. Gisterochtend kwam dochter met haar twee kindjes al bij ons om te lunchen. Om 14.00 dochter uit de buurt van Zutphen van de trein gehaald. Het was weer een gezellige bende hier bij granny en grandpa :0 Gistermiddag vierden we de verjaardag van kleine man. Wat is hij verwend door al het bezoek. Schoondochter vertelde, dat toen al het bezoek weg was hij in tranen uitbarstte, snapte er niks meer van ochochoch. Een van onze dochters moest ook altijd huilen aan het einde van haar verjaardag, alles voorbij mama...de lieverds.

Vandaag weer een hectische dag op het werk, nog steeds veel ziek personeel. Ik ben er  heul moe van...alles regelen, inval, kerstgebeuren  hou-op-schei-uit.

Grandpa gaat zo koken :) kan ik lekker even zitten en een filmpje op you-tube zoeken. Eentje  van een homestead ver weg van alle drukte en stress hihi als ik hem gevonden heb zal ik t delen :)


liefs grandma
1 opmerking:

  1. Je iedereen lijkt ziek te worden en op het werk merk je dat altijd zo erg he! Hopelijk krijg je gouw weer wat rust :)

    BeantwoordenVerwijderen