zondag 26 februari 2017

Dwaallicht festival en verdronken boontjes

Van dochter uit Ermelo kreeg ik kaartjes voor het Dwaallicht festival wat gisteravond plaatsvond in Ermelo. Je kon kiezen uit vier verschillende huiskamerroutes met drie afwisselende optredens. We kozen voor een mooie mix van Gipsy jazz ( Niveo) , comedy ( Andries Tunru) en singer songwriter ( Eelke Ankersmit).We gingen op de fiets kris kras door Ermelo naar de verschillende huiskamers, zo leuk!! We hebben genoten. Ik had een filmpje maar kon hem niet downloaden dus zocht ik eentje op youtube om jullie een indruk te geven. Het beeld is van slechte kwaliteit maar de muziek is prachtig :)
Het festival werd afgesloten met een optreden van de Plusband, jullie begrijpen dat grandpa en ik een geweldige avond hebben gehad . We waren dan ook pas om half twee thuis vannacht. 

Door de regen liggen de tuinbonen een beetje bloot, ook de kapucijners moest ik weer in de grond drukken, de arme schapen. Morgen middag ben ik vrij en dan zal ik een laag stro over de bedden strooien, dan hebben slagregens niet zoveel invloed. Meestal haal ik de mulchlaag van de winter van de bedden voor t zaaien en poten dan warmt de grond sneller op, maar nu denk ik dat ik ze toch maar weer onderstop.

Met hond Margie gaat het niet zo geweldig, was ze na een paar dagen zware pijnbestrijding flink opgeknapt, nu kreupelt ze weer ..we hebben de dosis weer verhoogd...

liefs grandma.


2 opmerkingen:

  1. Dat is zo moeilijk,als je een al oude hond een thuis geeft. Beterschap met haar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He bah, wat vervelend van je hond.
    Hopelijk knapt ze gauw op.

    Succes met de moestuin ☺

    BeantwoordenVerwijderen