zondag 25 februari 2018

Dag lieve Margie

Afgelopen vrijdagavond hebben we Margie laten inslapen. We zijn er allebei ontdaan van. De laatste weken ging ze hard achteruit, ach grandpa en ik zagen dat niet zo, maar onze kinderen wel. Kijk wij vonden het al vrij “normaal” om haar af en toe even de achterpoten onder t lijf te zetten, in de startblokken zeg maar, dat is natuurlijk niet normaal he. Ze braakte vaak en at weinig, volgens de kinderen stonk ze ook veel meer dan een paar weken terug... de laatste avond zakte ze onder t eten door de poten, tja.


Liefs grandma.

12 opmerkingen:

 1. Ach hè dat doet me gewoon wat !
  Sterkte hoor, fijn dat ze bij u nog zo een fijne laatste tijd heeft mogen hebben !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verdrietig en het juiste om te doen. Goeie herinneringen blijven

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is goed om een beestje niet te laten lijden, als het echt niet meer kan qua gezondheid. Maar het loslaten is moeilijk en ik begrijp jullie gemis en verdriet, uit ervaring, heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lege plek maar wat heeft ze nog een heerlijke tijd bij jullie gehad. sterkte ik zal haar verhalen en mooie grijze snoetenfoto's missen
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moeilijk he zo'n beslissing.Wij hebben vorig najaar onze lieve Ulica na 12 1/2 jr laten inslapen ze was op. Het laat zo'n leegte achter als je hond er niet meer is.Vorig jaar zomer zei de dierenarts al 1 mensen jaar is 7 honden jaren . We hebben haar destijds in Servie als pup van 6 weken op straat gevonden , dus letterlijk een geredde hond onze eerste rescue dog zogezegd. Inmiddels hebben we 2 puppen ook geadopteerd ook weer rescue honden hier in roemenie via we een nederlandse vrouw.1 pup wordt de vriend voor de 2 buitenhonden en 1 komt hier in huis als stimulans voor mijn man die bipolair is . De link naar de hondenadoptie zal ik ''heel brutaal''hierbij zetten.
  https://www.facebook.com/search/top/?q=stichting%20dogs%20by%20merlyn%3A%20honden%20voor%20adoptie

  gr Henriette www.onsleveninroemenie.blogspot.ro

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heeft ze een mooie oude dag gehad bij jullie. Het zal leeg zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wij staan binnenkort voor een dezelfde beslissing met onze " ouwe" . Respect hoor, het is zo moeilijk om die laatste beslissing van liefde te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach gossie, wat verdrietig...
  Heel veel sterkte.
  Groet, Ipie

  BeantwoordenVerwijderen

 9. wat erg ik wens u sterkte toe

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat verdrietig en vast een heel gemis. Sterkte met de stilte.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Och lieve Margie...Sterkte met het verlies, dat is niet niks.

  BeantwoordenVerwijderen