zondag 3 juni 2018

We zijn weer thuis.

We zijn weer thuis. Twaalf dagen lang toerden we met het campertje door Nederland. We gingen van Buren naar Schinne in Limburg, vandaar naar Zuid Brabant, vervolgens naar Veere in Zeeland, mensen dat was prachtig ! We vertoefden een nachtje in Noord Holland en eindigde de reis op een fijne camping in Otterlo. Onderweg bezochten we de Tuinen van Appeltern, kasteel Hoensbroek, we reden langs de Neeltje Jans en genoten van het Kröller Müller museum op de Veluwe . We hebben veel gewandeld en gefietst .

De bijen van Appeltern



Ideeen genoeg daar 


Mooi op de Veluwe

De gelukkige huisvrouw 😊

Deze vakantie wilden we vooral de camper uitproberen , nou lieve mensen op een paar probleempjes na deed ze ie het geweldig. Voor we weggingen wilden de kleinkindjes nog wel een rondje rijden....hops kindjes in de gordel en strarten maar ... klik helemaal niets! Accu leeg. De vader van onze schoondochter had een accuoplader, heel de nacht stond de accu aan de lader en s ' morgens startte de camper in één keer . Pfieuw.

Er is ook iets mis met de binnen accu, deze laadt op geeft stroom af en laadt direct weer op, ofzo iets met een relais?...dit heeft als gevolg dat de lampjes ietwat flikkeren. De tweede nacht was het arme ding compleet aan de hobbel. Ik werd wakker van een luid getik dat steeds sneller en sneller ging, ik probeerde verscheidene knopjes maar het hield niet op. Grandpa werd wakker en morrelde ook maar es hier en daar. Alle lampjes flikkerden, zelfs de buitenverlichting ! Daar stonden we op ons veldje met een camper die knipperde als een foute kerstboom. Uiteindelijk sloten we het stroom maar gewoon af en kropen grijnzend weer onder de wol. 

Afgelopen vrijdagavond kwamen we weer thuis. Wat was alles gegroeid, het gras, de rabarber, de boontjes en vooral het onkruid. Gisteren maakte ik rabarber-en rabarberaarbeienjam. 

Deel van het resultaat 


Vandaag maakte ik rabarberlimonade, een aardbeien-rabarbercumble en tussendoor ging er een brood de oven in.



       heb van de hoekjes gesnoept , hij is lekker.

en tot slot het broodje.

Zo weer even bijgekletst, tot snel.

Liefs grandma. 


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten