zaterdag 21 december 2013

in wind en regen

Wat een weertje vandaag, he. Voor deze dag had grandpa iemand geregeld om een stukje van de  tuin te frezen zodat we de moestuin kunnen uitbreiden. Dit stond al een poosje op de agenda. Ondanks het miezerige weer togen de mannen aan de slag en heb ik straks in het voorjaar 40 m2 moestuin erbij, nice. De buren hadden de beuken heg voor op de scheiding deze week binnen gekregen, ook die is vanmorgen in de grond gezet. t Ziet er netjes uit.
Bij het frezen aan de zijkant van het huis is de afvoer van de wasmachine beschadigt. Grandpa is al naar de bouwmarkt om een nieuw stukje afvoer te halen. Als dat klaar is gaan we naar de verjaardag van kleinzoontje, hij is twee jaar geworden, zo schattig.

Voor de rest zijn we druk met van alles, laatste kerst inkopen, preppakket voor de kinderen in elkaar flansen, opruimen en de planning van de komende dagen een beetje vastleggen want dit gaat een drukke week worden.

liefs grandma

2 opmerkingen:

  1. Wat ben ik straks nieuwsgierig hoe je moestuintje er bij ligt. Maar dat is natuurlijk nog even afwachten tot het seizoen begint :)

    BeantwoordenVerwijderen