maandag 6 april 2015

paasweekend

Vrijdagavond kwamen dochter en schoonzoon al logeren. ach gezellig ! Zaterdag flink aan het werk geweest ( oa konijnenjacht alweer ja), beukenhaagje geplaatst. boodschappen gehaald.  De kas staat stevig en een aantal potjes met zaailingen staan al in de vochtige warmte.
Gisteren gingen we naar Ermelo voor een etentje. Iedereen prima te pas. Jongste kleinzoon van anderhalf stal de show deze dag. Met zijn geweldige en eeuwige lach stal hij niet alleen de show maar ook het hart van alle aanwezigen. Hij is in de fase van het grote ontdekken. Zo kun je zand prima eten, drinken ook trouwens, een mango smaakt  geweldig mét schil en als klap op de vuurpijl ontdekte hij dat je een plakje tomaat op je voorhoofd kunt plakken !! Onder een luid jaaaaah ! van hem, beloonden we hem met applaus en veel pret. De pitjes van een tomaat pasten prima in zijn neus en toen zijn vader zijn neusje schoonmaakte kwam er ook een stukje broccoli uit ;0 rapley-methode maar dan anders :) pracht kerel. Kleindochter had samen met haar mama een familie-brownie gebakken, kaarsjes erop ( gewoon omdat het kan ) en smullen maar. Feest!

Vandaag ook weer flink aan de slag ( ja ook weer konijnenjacht want nog steeds niet gevangen ) boompjes gesnoeid, beetje gespit langs de schutting . Als grote verrassing kwam een lang geleden vriend langs voor de thee, en dronken grandpa en ik later een wijntje/biertje in de zon.

Nog precies 10 dagen werken en dan iets rustiger aan werken bij schoondochter. Ha zucht...

beuken haagje

kasje in vol ornaat

mango-mannetje

liefs grandma.
6 opmerkingen:

 1. Klinkt als een superfijn paasweekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk blogje grandma. De volgende paasgedachte schoot me te binnen. Ik hoor van de oudere garde niet meer dat er eieren verstopt worden voor de kleinkinderen. Is men bang dat de eieren niet worden gevonden door de kinderen en dat opa en oma vergeten zijn waar ze ze verstopt hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zal je blij zijn,als je even op adem kunt komen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha,geweldig die kleinzoon van jullie!
  Jullie hebben je prima vermaakt zo te lezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt geweldig en ah wat een leuke foto van jullie kleinzoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk dat jullie de ruimte hebben voor een kasje. Ziet er mooi uit! Fijn dat jullie zo genoten hebben! hier ook genoten van het zonnetje (eindelijk) en lekker brunchen.

  BeantwoordenVerwijderen