vrijdag 26 juni 2015

Belhamel in het kippenhok en Kermit in de kas

Oef wat een rijke drukke tijd. Veel gedaan deze week. Twee dagen bij schoondochter gewerkt. Dagje Nijmegen met zwangere dochter. De eerste in de rij van de moeder/dochter dagen. Elk jaar ga ik met de dochters naar een , door hun uitgekozen, stad. Gezellig één op één. We doen dit al jaren en het is elke keer weer een avontuur. Dit keer koos deze dochter Nijmegen, weer eens wat anders dacht ze , blijkt dat we er ook al eens eerder waren geweest hihi, helemaal vergeten , zal wel hormonen-alzheimer zijn ( zwanger en overgang hihi)
Jongste dochter en haar stagebegeleider kwamen gisteravond eten.
Vandaag kwam oudste dochter met de kindjes, ze blijven tot morgen.
Verder waren er de hele week de schilders , als het droog was tenminste :(

Kleinzoon vindt onze tuin één grote attractie, de beestjes, de groentetuin, het bosje en vandaag hadden we ook emmers water neergezet om mee te spelen.
De kleine man heeft iets met deurtjes, helemaal in de gloria als hij deuren open en dicht kan doen. We konden hem er nog net van weerhouden het deurtje van het konijnenhok te openen. Ergens tijdens ons geklets hoorden we hem zeggen nanana OPEN JAAA!!! oeps

Het kippenhok was echter favoriet...

kleindochter deed het deurtje dicht, deksels wicht :) t ventje des te meer pret

aardbeien plukken en we mogen zoveel opeten als we willen zei oma

lekker

lieverdje

Ach wat een feest !

Heel wat anders, heel gek maar al twee dagen heb ik kikkers in de kas, jawel elke dag een andere. Waarschijnlijk komen ze onder de funderingsrand door. De houtsnippers slinken een beetje in..

kermit

Zal geen kwaad kunnen toch ? Die kikkers in de kas ?


liefs grandma.2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's en wat leuk een moeder dochter dagje . Geniet ze lekker van alles en een goed weekend.

    BeantwoordenVerwijderen