vrijdag 25 december 2015

kersterige dagen

Eerste kerstdag en we hoeven helemaal niks!
Het was een heel gepuzzel deze kerstdagen om allemaal op dezelfde dag vrij te zijn. Zo gaat dat met onregelmatig werkende familieleden. Geeft niets, we vieren dit jaar gewoon derde kerstdag kerst. Wel zullen we dochter en schoonzoon in India moeten missen.

Ook dit jaar neemt ieder gezin een gerechtje mee voor het kerstdiner. Wat kadootjes betreft, elk gezin maakt een kerstpakket ter waarde van 20 euro, die we vervolgens verloten. Voor de kindjes zijn er losse kadootjes, gewoon kleinigheidjes
Straks gaan grandpa en ik naar schoonouders voor een bakkie thee. We blijven niet zo lang oud-opaatje is net een week terug uit het ziekenhuis, ze worden echt oud de lieverds. Vanavond gaan we dan voor elkaar koken, grandpa en ik , met zn twee├źn. Bij de natuurwinkel spaarden we voor korting op een kerstdinerbox. Wat een heerlijkheid ! Gisteren hebben we de doos gehaald, de vegetarische variant. Alles zag er zo vers en lekker uit.

                                                                                                                  

Ik laat later wel even weten hoe het ging :)

Morgen hebben doen we t rustig aan, koken alvast wat ter voorbereiding op het familie-dinertje, maken we het huis schoon en gaan lekker wandelen ( niet te ver want dat vermaledijde hielspoor speelt me parten, 30 dec krijg ik mn zooltjes dan zal het beter gaan )

lieve mensen , geniet van de dagen

liefs grandma , oh en grandpa doet jullie de groeten :)

4 opmerkingen:

  1. Lekker, zo'n rustig dagje samen! Fijne dagen en de groeten terug aan grandpa ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. grandma en grandpa jullie ook hele fijne dagen en dat we maar weer veel van jullie mogen lezen in 2016!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. grandma en grandpa jullie ook hele fijne dagen en dat we maar weer veel van jullie mogen lezen in 2016!

    BeantwoordenVerwijderen