donderdag 3 januari 2019

Gratis rozemarijn en zoete aardappelpatatjes

In de tuin bij het huisje waar ik werk staan veel kruiden, het is opgezet als belevingstuin. In de zomer ruik je de lavendel, thym, oregano en rozemarijn als je er langs loopt. Het gonst van de bijen en er komen heel wat vlinders. In deze tijd van het jaar lijkt het meeste afgestorven maar de rozemarijn doet het nog goed. Gisteren heb ik wat geplukt en in de huiskamer op een vaasje gezet, je rook het als je binnenkwam. Ik nam ook wat mee naar huis en zette wat takjes in water voor het raam, ik hoop dat er worteltjes aankomen. Ik had wat losse blaadje op een bord bij de kachel gezet , die zijn nu mooi gedroogd.

Als avondeten eten we vandaag zoete aardappelpatatjes, de aardappels sneed ik in stukjes en deed daar wat olie, peper, zout en paprikapoeder door en  natuurlijk wat gedroogde rozemarijnblaadjes. Nu bakken ze in de air fryer lekker krokant. In de koelkast lag nog een zak spruiten , die eten erbij en ook elk nog twee vegetarische nuggets. Lekker .

Ik heb vandaag al wat boodschappen gehaald voor aankomende week , het valt me zo mee wat je voor 21 euro kunt kopen๐Ÿ‘Œ.

Morgen zal ik het aan jullie laten zien. 

Liefs grandma

1 opmerking:

  1. Oeh,ben heel beneiuwd wat je zoals voor €21 hebt kunnen kopen! Het eten klinkt weer lekker, zoals altijd ;)

    BeantwoordenVerwijderen