zondag 16 februari 2020

familie weekend met de stampertjes, verjaardag en een mooi nieuwtje.

Vorig weekend hadden we met ons gezin een familie weekend, beregezellig, we hadden een huis gehuurd en in principe kon iedereen blijven slapen.
Het was erg gezellig en met de 7 kleinkinderen was het ook een gezellige drukte. Die 7 bij elkaar voelt alsof je met de Stampertjes, Aagje en Pluk van de Petteflat op vakantie bent ! We speelden in een speeltuintje, wandelden met Boya de hond en gingen met zaklampjes in het donker op berenjacht ( hoewel een deel van de kindjes niet mee ging want die waren al in bad gekropen) . Natuurlijk gebeurde er van alles, zo kreeg kleindochter een lampje tegen haar hoofd, och och bloeden dat het deed, schoonzoon kreeg een stuk van een tak in zijn oog en ging deze oma, na een mooie show in een draaimolentje met kleinzoon Bas, knock out van de duizeligheid. Avonturen mensen, avonturen.
We vierden dat weekend ook nog de verjaardag van jongste dochter en mij.


Mocht je nu denken , hé grandma ik tel 8 kindjes, dan klopt dat, want....er is een spiksplinternieuw kleinkind onderweg :) aaah we zijn er weer zo blij mee, diepe genoeglijke zucht :)

Afgelopen donderdag was ik dan echt jarig, ik ben 57 jaar geworden, waar blijft de tijd vraag ik me af. 's Middags kwamen schoonouders, schoonzus en een paar vriendinnen, eentje met echtgenoot. Twee vriendinnen bleven wat langer, we maakten een flesje wijn soldaat en bespraken mooie plannen en ideeën.

Gisteren was het 12,5 jaar huwelijksfeest van onze oudste dochter. Grandpa en ik pasten afgelopen nacht op de kindjes. We zijn nu weer thuis, de kachel snort en we zitten lekker op de bank tevreden te zijn.  
 

liefs grandma.

1 opmerking: