zondag 23 februari 2014

Nu het weer zo mooi is , krijg ik de kriebels , ik wil grote verandering. De winter maanden gebruiken we meestal om iets in huis op te knappen. Afgelopen winter zouden we eigenlijk onze slaapkamer en de keuken opnieuw verven. Door de drukte rondom de verbouwing van de kinders is dat er niet van gekomen. Nu met de zon in huis zie ik eens te meer dat er toch  heus een kwastje verf over de muren en de kozijnen moet, liefst een ander kleurtje of alles wit of ... Ik neus wat rond op allerlei sites, type woorden in als Scandinavische slaapkamers , bekijk dan afbeeldingen, aah zucht prachtig. Ik stuur grandpa af en toe een link , he lief binnenkort gaan we beginnen he? Ik scheur alvast een reep behang van de muur ( tss maakt het nog meer haveloos ).
Dochter en schoonzoon die in maart de sleutel van hun nieuwe huis krijgen, doet bijna al haar spullen weg ( ze gaan kleiner wonen) oa een oud bed, een twijfelaar. Eigenlijk is het alleen het hoofd en voeteneind maar moooooii. Daar wil ook mee aan de slag, voor de pipowagen of de logeerkamer. Prachtig in een pastel tintje. Je ziet zo hebben we plannen zat , nu nog tijd :)

Tot die tijd houden we ons bezig met andermans zaken dus.

Ik hoop dat  grandpa vanavond wil koken , dat resulteert meestal in soep met een broodje. Daarna zal ik hem verleiden om een magnum voor me te halen bij de snackbar, om een of andere onverklaarbare reden heb ik me daar toch zin in de laatste dagen ????? ( bijzonder ongezond ik weet het )

                                                 deze alstublieft :)


liefs grandma


10 opmerkingen:

 1. Maar wel heel erg lekker en daardoor heel goed voor je welzijn, dat is een deel dat ook niet vergeten mag worden. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker dat je zo vol met plannen zit!
  Alles de voorpret is al heel veel waard :)

  Geniet lekker van je Magnum: ik hoop dat-ie heerlijk smaakt. Een klein voorproefje op de zomer zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. magnum was super. De gold hadden ze niet wel de classic , Ook zalig en romig :-)

   Verwijderen
 3. da's zowat een hele maaltijd, zo'n magnum! haha. lekker van genieten hoor.
  En ja, dat soort plannen heb ik ook altijd deze tijd van het jaar. Maar op de ene of andere manier wint de tuin het tóch altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja op een of andere manier gaat het vaak anders als dat ik het had bedacht . De tuin is inderdaad aardig overheersend :)

   Verwijderen
 4. Oh heerlijk allemaal, en zo'n ijsje lust ik ook graag. Maar helaas mag hier het zuivel ni binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh ja, die met nootjes mmmmm! (oh 'k eet geen geraffineerde suiker(s)meer, bummer
  groet)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jammer, misschien eentje bedenken die gezoet is met stevia ofzo

   Verwijderen