donderdag 3 april 2014

goed nieuws dag

Er zijn van die dagen dat alles tegenloopt en er zijn blije dagen. Vandaag is zo'n goed nieuws dag. Allereerst kreeg grandpa vanmiddag een telefoontje, of hij op het werk wilde komen op zijn vrije dag. Hadden ze een werkoverleg gehad en boden ze grandpa een vast contract aan !!!! Voor de drie dagen dat hij daar nu ook werkt, hoe heerlijk is dat ! Ik voel me een dankbaar en blij mens.

Dinsdagochtend is onze stoere kater Guus onder de auto gekomen. Heupje gebroken, doffe allende.
Vandaag kregen we te horen dat hij dmv rust , bench-rust , weer zal genezen. Die bench vindt hij helemaal niks, hij klimt er gewoon uit als het aan hem ligt. t Is niet niks voor een beest die gewend is om in bomen te klimmen , te bakkeleien met de katers van de boerderij aan de overkant ( van de drukke ) weg. Voorlopig even geen muizenjacht voor Guus. Ik ben blij dat het zo goed is afgelopen.

Morgen zal ik een blogje schrijven over de vreemde toestanden in de diergeneeskunde-zorg, k ben er nog steeds ontdaan van, ongelooflijk.
Maar vandaag is het een blije dag en wil ik het daar niet over hebben :)

En de zon schijnt, het pas geplante krentenboompje bloeit, er wordt nog steeds druk gebroed, in de groente tuin staan piepkleine groentetjes, t is een prachtige dag, grote heerlijkheid.

liefs grandma
4 opmerkingen:

 1. Wat fijn,dat vaste contract. (en de rest)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's geweldig (dat vaste contract) en iets minder leuk voor Guus, gelukkig kan ie wel weer opknappen!
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat Grandpa een vast contract heeft gekregen! Weer een zorg minder.
  Zielig voor Guus, maar gelukkig komt dat weer goed.
  En inderdaad, wat een rijk gevoel als je ziet dat de tuin langzaamaan begint te groeien. Ik kan het ook niet afwachten :)
  Gisteren gelukkig een beetje regen: dat hadden de plantjes echt wel nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Fijn zulke dagen!

  BeantwoordenVerwijderen