dinsdag 3 januari 2017

De buit van vandaag.

Vandaag reed ik na het werk even naar de groenteboer om te zien of ze nog steeds mooie aanbiedingen hadden. Ik kocht nog een 4tal avocado's voor 1 euro, een grote zoete aardappel van ruim 600 gram voor 0.46 cent, 10 kiwi's voor 1 euro en een tros bananen voor 1.04 euro. Totale  uitgaven van deze dag 3.50.

 

Op het werk vond ik een aantal zakjes vanillesuiker , over de datum . Alle producten die over de datum zijn worden weggegooid, jammer he 🤗.  

 

Kijk deze taco's had ik nog in de kelder. Ik gebruikte 6 schelpjes om te vullen met de bonenschotel die ik gisteren had gemaakt. Van een avocado, een beetje sojamelk, knoflookpoeder, beetje citroensap , peper en zout maakte ik een dip voor erbij, heul lekker.

 

....en tot mijn grote blijdschap vond ik in het kippenhok voor het eerst in weken weer twee eitjes. Meestal leggen onze kipjes door in de wintermaanden maar dat feestje ging dit jaar niet door, ze kwamen in de rui en dan ist gedaan met de leg. Hoe gelukkig kan een mens zijn met twee eitjes :)


 

Voor deze week hebben we nog 17.50 te besteden . 

Liefs grandma.

6 opmerkingen:

 1. nog 17,50 dus wc papier vergeten te kopen . Dat wordt een probleem met alle bonen gerechten, Cisca Servie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahahaha ja zou je denken he. Dochter uit Ermelo komt morgen logeren en neemt ipv een bloemetje of iets dergelijks , wc papier mee, alles voor het goede doel he . :)

   Verwijderen
 2. Dat gaat helemaal goedkomen deze week! Heerlijk zulke aanbiedingen. Op één of andere manier heb ik er altijd pech mee, of ik woon gewoon in de verkeerde regio ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de meeste groenteboeren hebben ze mooi weekanbiedingen en de AH heeft momenteel hamsterweken daar moet ik deze week ook nog even naar toe denk ik.

   Verwijderen
 3. Fijn he die eitjes! Hier zijn onze nieuwe kipjes ook aan de leg. Althans vermoedelijk 2 van de 5 leggen weer. Ontworm jij wel eens of alleen als je denkt dat het nodig is? Hier hebben we de eerste sobere maand boodschappen gister gedaan en dat is ook weer goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ooit lang geleden eens onze kipjes ontwormt , nu doe ik dat eigenlijk niet meer. Op wat kalkpoten en bloedluizen na mankeren ze nooit iets.
   Goed bezig met je sobere maand !

   Verwijderen