vrijdag 27 januari 2017

Vrijdag boodschappendag

Vandaag haalden we de laatste boodschappen van deze maand. Ik wilde alleen fruit kopen maar een kilo spruitjes voor 0.50 cent en een zak met twee kilo dit-moet-snel-op witlof voor 0.50 cent , ik kan dat niet weerstaan. De buit bestond uit, 7 kiwi's, 3 mango's, trosje druiven, 2 kilo sinaasappels , 2 kilo witlof, 2,5 kilo bananen, 3 bakjes blauwe bessen, 1 kilo spruitjes, 4 avocado's en een bakje kleine paddestoeltjes .

Totale kosten 7.90 ja ik weet het iets over het budget , helaas πŸ˜‰
 
0.50 cent, haast schattig die kleine paddestoeltjes.

Ik kom nooit door de voorraad heen als ik blijf kopen hihi.

Nog 4 dagen low budgetten ....

Fijn weekend, liefs grandma. 

4 opmerkingen:

 1. Bij het lezen van deze prijzen moet een mens wel heel gemotiveerd zijn om biologisch te (kunnen)kopen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je de keuze maakt om biologische producten te kopen, dan is het niet reΓ«el om biologische prijzen met die van reguliere te vergelijken. Dat is appels met peren vergelijken.

   Verwijderen
 2. Ik lees altijd jouw heerlijke berichten. Ik vind het zo knap maar kom er zelf niet toe. Tot ik vandaag op school, ik sta voor de klas, al het overgebleven fruit van de EU schoolfruit zag liggen. Een partij appels, ik ga er lekker appelmoes van maken, mandarijnen en 2 mango's. Niemand hoefde het. Ik heb het in een tas gedaan en wij gaan er hier heerlijk van genieten. Geeft zo'n goed gevoel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen