vrijdag 13 januari 2017

Vrijdag marktdag

Vanmorgen togen we met ons sleurwagentje naar de markt. Onderweg gingen we even langs de groenteboer voor winterwortels, mochten ze daar geen mooie aanbieding hebben dan zouden we naar de Jumbo gaan nav de tip van Thea. Nou niet de winterwortels waren in de aanbieding maar een heleboel ander lekkers wel..en bospeen maar die laatsten zagen er niet uit of ze nog lang bewaard konden blijven. Dus..

 
Ze waren er weer.

 

 

We kochten, 1 stronk broccoli, 1 ananas, 4 avocado's , een tas met 4,5 kilo bananen die te koud zijn geweest ( denk ik) en een krop sla voor maar 3.08 !!

Op de markt haalden we 3 broden en een mueslislof, 6 euro .

En tot slot bij de Jumbo een pak sojamelk , een pak biologische yoghurt en een zak van die lekkere tortillachips. Hier telden we 2.47 euro voor neer. 

Bij de Jumbo hebben ze de goedkoopste sojamelk die ik tot nu toe gevonden heb n.l. 0.89 cent.  Ze hadden de winterwortels bij ons niet zo goedkoop in de aanbieding, jammer he, maar we zijn weer rijkelijk voorzien van andere heerlijkheden, das ook prima. 

Oh we vonden ook nog een rode kool voor 0.50 cent. 

Totaal uitgegeven.... 12.05 😀 nog 0.77 cent over deze week

 
Het rode kooltje mist op deze groepsfoto, hij lag al in de kelder. Zie die tas met bananen voor maar 1 euro !!

Vanavond eten grandpa en ik stamppot zuurkool met gebakken bananen, zo lekker. 

Liefs grandma. 


4 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke oogst. Ik heb er bepaald geen slag van om zulke koopjes in te slaan, hoewel ik wel prijsbewust ben.
  Eet smakelijk alvast :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zulke goedkope prijzen zie je hier helaas ook niet.. maar voor jullie is het super! en gegund.. ben benieuwd hoeveel jullie ongeveer overhouden door zo superzuinig te doen.. zou het ook graag doen maar manlief werkt er niet aan mee. en met 5 kinderen zouden we het niet redden van zo weinig boodschappengeld, maar probeer zelf maar niks extra's te kopen naast de boodschappen dat scheelt allicht wat! Succes met de komende weken gr. Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik haal de winterwortels altijd bij een dierenwinkel. 10 kilo voor 1,80 euro wordt verkocht als paardenvoer. Wortels zijn niet allemaal even recht of t zijn stukjes maar nadat je de buitenkant hebt verwijderd is de smaak t zelfde.

  BeantwoordenVerwijderen