dinsdag 6 mei 2014

6 mei

Even snel een blogje :) vandaag druk in de tuin geweest. Grandpa en ik waren vandaag allebei vrij en dus gingen we op tijd aan de slag. De voortuin stond op het programma. Veel gesnoeid oa buxus en klimop. Grandpa heeft 3 hoge coniferen omgezaagd en dat geeft een boel licht in huis. Bovendien lijkt de voortuin wel een keer zo groot nu ze eruit zijn. Onder  de ramen hebben we buxus heggetjes, direkt onder het raam ligt gebroken puin split, ook dat hebben we vandaag bijgevuld. Grandpa en zoon brachten puin en de omgehakte coniferen naar het recycle - gebeuren en namen een wagentje vol split weer mee, helaas was een aanhangwagentje niet voldoende. Vrijdag moeten we nog een vrachtje halen.



Omdat het werk in de voortuin zo vlot ging hebben we de buxus in de achtertuin ook gesnoeid. Over een paar weken zijn de beuken heggen en de laurier aan de beurt. Wat groeit alles he. Ik zag  zelfs de worteltjes opkomen , yes ! Morgen zal ik wat foto's van de tuin maken.

Vanavond aten we salade uit de tuin, babyleafs, heerlijk ! Erbij kapucijners, van vorig jaar, met spekjes en rode ui. En, gewoon omdat het kon, maakten we het laatste potje stoofpeertjes soldaat.





Morgen weer buiten de deur werken, ik heb daar eigenlijk geen tijd voor :)

liefs grandma


2 opmerkingen:

  1. Zo zo Grandma. Jullie zijn lekker druk bezig geweest
    En wat ziet die salade er goddelijk uit zeg! Echt een plaatje!

    Ben erg benieuwd naar je tuinfoto's :)

    BeantwoordenVerwijderen