dinsdag 6 april 2021

joehoe !!

 Allereerst bedankt voor jullie meeleven, dat is zo lief .

Grandpa knapt goed op, we wandelen alweer een paar kilometer, zijn concentratie laat nog te wensen  over. Hij heeft snel last van "ruis" zeg maar. Hij zal zeker nog anderhalve week thuisblijven en daarna weer beginnen met opbouwen qua werken buiten de deur. Gelukkig ben ik zelf deze weken ook vrij, ik had nog vakantiedagen van vorig jaar staan, dat kwam goed uit. Niet alleen om te bij grandpa te kunnen zijn maar ook om lekker te wroeten in de tuin. Grandpa lag met het mooie weer te dutten in een tuinstoel en ik maakte de tuin op orde. Deze week komt daar niet zoveel van, ik weet niet hoe het bij jullie is maar bij ons lag er sneeuw vanochtend!!!


hagel van gisteren

sneeuw van vanmorgen
Grandpa kan niet zoveel doen in de tuin maar ik heb andere hulpjes...lief roodborstjeen kijk deze tanties dan, ze blijven gewoon zitten tijdens het rijden :)


en zo proberen we de draad weer op te pakken.

Wat de blog betreft, ik heb weer zin in een € 1,50-dag en er staat een nieuw thema in de planning, daarover later meer.


liefs grandma.
2 opmerkingen:

  1. Fijn voor jullie. Duurt altijd te lang ziek zijn. Leuk die beestjes. Jammer dat het weer zo slecht is nu. Ik ben er niet blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het verschil is enorm inderdaad wat betreft het weer. Bij mij stond de tuinstoel bezaaid met sneeuw als een herinnering aan beter weer...

    BeantwoordenVerwijderen