vrijdag 13 mei 2022

To Good To Go, Bakker Bart.

Vandaag haalde ik voor het eerst sinds maanden weer eens een box van To Good To Go, tevens voor het eerst bij Bakker Bart.

Ik was aangenaam verrast!
Kijk eens hoeveel en dat voor maar 4,99 euro!

Een deel ging in de vriezer , het stokbroodje en twee van de kaasstengels eten we morgen lekker op.

En jij, haal jij wel eens een  To Good To Go box?


Liefs grandma.


6 opmerkingen:

 1. Hoi Grandma! Jazeker: brood bij EkoPlaza, Marqt of Vlaams Broodhuys, of een groente/fruitbox bij EkoPlaza. Soms maaltijden (er zit een goede pizzabakker in 070 bijvoorbeeld, die altijd meedoet).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou met de auto (dure brandstof, slecht voor het milieu) naar de dichstbijzijnde ToGoodtoGo deelnemer moeten, parkeergeld rijst hier de pan uit, om een ToGoodtoGo te kopen. Het valt me op dat er vaak spullen in zitten die ik persoonlijk nooit zou kopen (b.v. witbrood bij bakkers, gesneden groenten bij supermarkt. overgevlogen fruit etc.) dus voor mij is het geen optie.
  Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In de week voor onze verjaardagen neem ik op 2 verschillende keren een TGTG box bij de plaatselijke bakker. Er zit dan altijd wel een halve vlaai of andere gebakjes in. Naast broodjes, krentenbollen en heerlijke eierkoeken. Genoeg om de hele week lekkere broodjes te hebben en de taart is voor de verjaardag.
  Een los gebakje kost bij die bakker 2,75 euro; dus tel uit de winst. Ik vries alles in tot gebruik. Even oppimpen in de oven waar nodig en smullen maar. Voor het normale vind ik deze bakker te duur, en zo af en toe is het genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Elke week en soms 2x een box vd Lidl, die zit in eigen dorp en combineer ik met boodschappen. Ik eet koolhydraatarm dus zelden brood en partner heeft het liefst altijd hetzelfde brood .
  Bij supermarkten soms maar vaak zit er zuivel en toetjes bij die we zelden eten.
  Paar maal bij Flink flitsbezorger gehaald en erg verrast over de kwaliteit en hoeveelheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee ik ben een moeilijke eter. Fiets liever langs allerlei stalletjes in de polder

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, dat is top. Ik laatst ook zo'n pakket bij BakkerBart en nog 3 broden. Ben blij met die app

  BeantwoordenVerwijderen