maandag 12 juni 2023

Vakantie, Ameland, blues festival en moestuinleven

 We hebben heerlijk vakantie! 


Vorige week dinsdag en woensdag waren we op Ameland. Op een eiland ben je niet alleen los van het vaste land maar gewoon van alles, hè! Terwijl hond Boja en ik neerstreken op een terrasje in de zon, deed grandpa zijn Ameland klus. Hond aan je voeten, koffie voor je neus en een dik boek op je schoot wat wil een mens nog meer. Na de lunch verhuisden we naar een strandpaviljoen, daar verruilde ik de koffie voor een een wijntje verder bleef het plaatje hetzefde :)











kijk die grijze snoet, ach

Vorig jaar kon Boja nog een flinke strandwandeling maken maar dat lukte deze keer niet meer, ze wordt echt oud.


Afgelopen zaterdag togen we naar Grollo naar het blues festival aldaar, één groot feest, we hebben genoten !  Toen we terrein opliepen speelde deze blije dame!


En dan de moestuin, die doet het goed, om de dag zetten we de sproeier even aan, het is wel erg droog. We gebruiken dan de grondwaterpomp.







We eten er al lekker van, zo aten we vanochtend aardbeien bij het ontbijt, tussen de middag roerbak andijvie met kruimgehakt, ui, knoflook en een eitje van de kipjes maakte het helemaal af .




en vanavond eten we peultjes met worteltjes (die laatste uit de weck), een kaasburger en aardbeien/rabarbermoes, hoe rijk kan een mens zich voelen...

de eitjes zijn voor morgenvroeg :)

zo ik ga de boel maar eens klaarmaken, fijne avond!


liefs grandma.

2 opmerkingen:

  1. Los zijn van alles vind ik een hele fijne gedachte. Wat fijn dat een eiland dat gevoel zo kan oproepen!

    BeantwoordenVerwijderen