zondag 21 april 2024

Hoe het gaat.

Tja lieve mensen, begon ik de vorige blog nog met de woorden het is zo lekker druk.... helemaal in de flow van een nieuw tuinseizoen...maar daar kwam snel een eind aan.


Met de paasdagen hadden we nog gezellig de kleinkinderen van het dorp te logeren. Ik had zelfs voor het eerst een echte shopmiddag met kleindochter Madelynn.


even pauze ;)Tweede paasdag vierden we de verjaardag van kleinzoon Bas uit Ermelo. Mingus kwam een nachtje logeren en wilde graag meehelpen in de tuin. 


klein mannetje met een grote schep :0tomatenplantjes planten, ach toch lieverdje Daarna werd mijn schoonmoeder ziek, ze begon weer geel te zien, kreeg koorts en was erg misselijk, onderzoek wees uit dat de drain die ze in de alvleesklier heeft (ivm kanker) verstopt zat. Ze moest dus naar het ziekenhuis. Heel de familie werd weer opgetrommeld, één van de zwagers bleef 's nacht bij schoonvader, grandpa en een van de kleinzonen bleven overdag bij hem. Schoonzus ving schoonmoeder op in het ziekenhuis. Het was weer als vanouds...
Ik zat die dagen  in mijn werkblokje van vier nachten, het was erg hectisch...

Door de drukte en het natte weer kwamen we niet aan de tuin toe. Het onkruid groeide me boven het hoofd net als de stress. Op grandpa hoefde ik niet te rekenen, hij had het druk met zowel het oppassen als met nieuwe opdrachten voor zijn bedrijfje. Karweitjes die hij had willen doen bleven liggen, ik bedacht dat ik dan alles zelf wel zou doen ....jaaaaah dat gaat natuurlijk helemaal niet goed!

Een ochtendje naar Zwolle met dochter uit Ermelo was een rustpuntje in alle stress.

Ik had me erg verheugd op drie weken vakantie maar ik heb het drukker dan ooit, niks geen vakantie gevoel. Aankomende week ben ik ook nog vrij en ik heb me voorgenomen om alleen maar dingen te doen die ik graag wil doen. Ik hou jullie op de hoogte want bloggen is ook één van de dingen die ik leuk vind 😀.

Schoonmoeder is inmiddels opgeknapt en reddert weer door haar huisje, dat is weer een zorg minder hè. De oudjes zijn nog zo dol op elkaar. Het is een bijzonder stelletje.

t komt allemaal wel wel goed hoor, adem in adem uit.

liefs grandma.5 opmerkingen:

 1. Sterkte met alles. Bij mij is het nog steeds te nat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte met alle drukte en zorg goed voor jezelf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, dat klinkt heel heftig. Goed om de komende week inderdaad tijd voor jezelf te nemen om bij te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je nog een week vrij bent om wat tijd voor jezelf te nemen. Oh zo belangrijk! En welkom terug hier in Blogland, hopelijk nu weer meer tijd om te schrijven. En lukt het niet dan is dat ook prima natuurlijk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ach jee, ik lees het nu pas. wat een toestand bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen