dinsdag 11 februari 2014

plannetjes

Met het vooruitzicht dat grandpa vanaf eind april meer bij huis is, begint het bij mij al te borrelen van allerlei wilde plannen. Míjn plannen wel te verstaan, die grandpa dan moet uitvoeren he, want ik heb niet zoveel spierkracht in de mouwen als hij. Gisteren bedacht ik een mooie plek voor de plantenkas, namelijk op de plek waar nu het kleine kippenhok voor de twee grote kippen staat. Dit hok is oud en krakkemikkig. De grote kippen lijken vrede te hebben gesloten met de kleintjes , ik denk dat ze wel bij elkaar in een hok kunnen.                                                   mien vriendinnechie :)

Achter in de tuin aan het begin van ons ieniemieneie bosje ligt een stukje braak, misschien kunnen we daar een groot kippenparadijs maken. Of een wei voor een schaapje en een varkentje. Bij de G. amma hebben ze soms van die eenvoudige schuurtjes, rechttoe rechtaan, wellicht kunnen we daar een stalletje van maken?                                                    mooi plekje toch?
                                                 
Ik koop grandpa om door hem er op attent te maken dat we ook wel een hondje kunnen nemen als hij dan toch bij huis is... :)

Eerst het bouwhuis van de kinders zover klaar dat ze erin kunnen, het hout wat nog in het bosje ligt verwerken en dan gaat het gebeuren.


Zal nog wel even duren denk ik.

liefs grandma12 opmerkingen:

 1. Heerlijk al die plannen, en een goede omkoop techniek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha ja, grandpa is helemaal idolaat van een heidewachtel.

   Verwijderen
 2. Leuk die plannen maar schapen en varkens kunnen hout heel goed slopen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmm ze helpen op een andere manier mee met hout verwerken, zeg maar. Misschien kunnen ze in een deel van het bosje wat sloopwerk verrichten.Bedankt voor de waarschuwing. :)

   Verwijderen
 3. Dat is inderdaad een prachtig plekje voor de kipjes! Lopen ze nu ook los in de tuin of in een ren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als we thuis zijn lopen ze meestal los. s Nachts en als we niet thuis zijn zitten ze in hun hok met ren. Af en toe loopt de hond van een van de buren ook los, die heeft dan de tijd zijn leven....vandaar. Nog een dilemma als we zelf een hond aanschaffen :)

   Verwijderen
 4. Fijn dat je zo lekker positief en vol leuke plannen zit.
  Het mooie van dromen is het verwezenlijken ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik zit ook al vol plannen voor het voorjaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super die plannen en fijn dat grandpa ze mee gaat helpen uitvoeren!

  BeantwoordenVerwijderen