woensdag 13 januari 2016

doordeweekse boodschappen en bezuinigingen

Oh wat een intensieve tijd ..zondag even op en neer voor de baby-shower van Zutphense dochter, zo leuk. Schoondochter en kleinkindjes van -het -dorp stonden voor negenen al klaar. We haalden nog een vriendin van dochter op uit Emmen  en waren om kwart voor elf in Zutphen. Er waren slingers en ballonnen, lekkere hapjes en kadootjes én een hoop gezelligheid. We maakten een gipsafdruk van dochters buik, allemensen wat een DIKKE buik!
Dochter is nu ruim 39 weken zwanger. Grandpa en ik zijn dag en nacht bereikbaar. Op ons werk, tijdens vergaderingen, tijdens het wandelen, ja zo gaat dat. Ik houd jullie op de hoogte.

Op het werk werd de volgende bezuinigingsronde aangekondigd. De derde dienst in de ochtend ( van 8.00 tot 11.00) gaat er helemaal af. Tssss ik had net willen voorstellen dat we misschien die dienst konden vervroegen omdat we zoveel tijd nodig hebben om onze lieverdjes uit de veren en in de kleren te helpen. Pakte dat even anders uit!! Dat wordt poepie-druk! Manmanman.

Grandpa haalde gisteren nog wat boodschappen, zuivel, kattenvoer, koffiemelk, bananen en sinaasappels.

Kosten 9,30

Bedrag in de missie pot komt daarmee op 48,30, hmmm, volgende week nog iets zuiniger leven.

liefs grandma.


4 opmerkingen:

 1. Oei!dat wordt inderdaad aanpoten. Snap al die bezuinigingen rondes vaak niet. Wie beslist? Ik zal er wel te dom voor we ze. Succes.
  Vind trouwens datje een mooi bedrag overhoudt. Helena.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verdwijnt er met de uren ook niet een stukje plezier in je werk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zullen een andere volgorde van werken invoeren en bepaalde werkzaamheden zullen nu in het weekend moeten gebeuren. t Is afwachten ... wat een gedoe he , Izerina

   Verwijderen